Egyszerűen semmi energiám nincsen,5 ébresztő mellett is elalszom, egész nap fáradt vagyok, alig várom, hogy lefeküdjek. Nem tudok edzeni, a lábamat alig tudom felemelni, koncentrálni sem vagyok képes! Mi lehet ez?
Mindenkiből kiszívja az erőt ez a civilizáció, az elektroszmog, ez az életmód, stb., tehát nem kell konkrét oka legyen, én is így éldegélek.
De amit még megnézethetsz: pajzsmirigyműködés, vérből pajzsmirigyhormonok.
Prolaktinszint, az is tud ilyet okozni, ha magas.
És hogy volt-e EBV vagy CMV -fertőzésed (csókbetegség). Az még egy-két évig tarthat ebben az állapotban a fertőzés után.
Lelki oka is lehet, volt veszteséged, pl. szerelmi?
Energetikai ok: segíthet a reiki, arolo, stb. energiaadás, terápiák.
A másik, hogy elvileg amíg sötét van, aludni kell a természet törvényei szerint.
Tehát most, hogy tél van, nem természetes, hogy ilyen aktív életet akarsz élni, csak mert a civilázió ezt követeli meg.
A parasztság, földművesek sem dolgoztak októbertől márciusig, csak üldögéltek a meleg kemencepadkán, kocsmáztak, pihengettek, látogatóba mentek.
Én is 11-13 órákat alszom most, de van, hogy többet.
Talán ha lehet, télen ne dolgozz, untig elég az egyetem.
"A parasztság, földművesek sem dolgoztak októbertől márciusig, csak üldögéltek a meleg kemencepadkán, kocsmáztak, pihengettek, látogatóba mentek."
No hallod!? Hol a pic#ába olvastál te ilyent? Az állatokat mindíg gondozni, etetni kellett! A szekér sem javult meg magától az udvaron. Ennél balfas#abb megállapítást még nem hallottam!
A fáradtság az attól van, hogy oxigénhiányossá válik a szervezet! A belélegzett oxigénnek csaknem 40% -át az agy használja el a gondolkodáshoz. Ha az agysejtek nem kapják meg a megfelelő mennyiségű oxigént, az bizony az egész szervezetre hatással van!
A megoldás ennél jóval bonyolultabb, de a lényeg, hogy némi plusz oxigén kell a szervezetnek!
Na, meggyütt az oxigénes.
Nyáron pont ugyanúgy etetni kellett az összes állatot, de mellette 5x annyit dolgozni kellett kint aztán a földeken, télen ez nincs, tehát az eltérés (és az időnyereség) valóban óriási.
Kérdező: mennyit alszol és hánytól-hányig ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!