Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lelki okok miatt nem áll fel neki?
A férjem és én 5 éve vagyunk együtt, a probléma a kezdetektől fenn áll, van, hogy hónapokig minden rendben, van, hogy hetekig nem sikerül. Ha sikerül "végigcsinálnia", az eget rengető, mindig. De ha nem... van, hogy már az elején is, egyszerűen nem, vagy nem eléggé kemény. Van, hogy menet közben egyik pillanatról a másikra lelankad. Ilyenkor általában próbálkozunk tovább, van, hogy sikerül, de van, hogy még harmadjára is megtörténik ugyanaz. Nyilván ilyenkor az én kedvem is alábbhagy, az elmúlt 2 nap alatt például nem sikerült egyáltalán, pedig az első kudarc után (meg a második után is) próbáltuk tovább. A férjem azt mondja, hogy nem velem van baj, egyszerűen egyszer csak bevillan egy kép neki, hogy nem fog felállni/lelankad, és onnantól vége, meg is történik. Rettenetesen rosszul érzi magát emiatt, és én is, nem csak azért, mert mostanában már félünk nekikezdeni is, hanem mert egyikünk sem tudja megoldani. Ha az én hibám lenne, tudnék segíteni, de így nem tudok, és annyira fél a kudarctól, hogy 2 napja nem sikerül. .. (Azért nem áll fel, mert attól fél, hogy nem áll fel...) hiába volt 3 napja eget rengető... attól félek, hogy el fogunk hidegülni, ha már nem is kezdeményezünk.
Hosszú lett, Elnézést, de esetleg van valaki, akinek ugyanilyen a problémája, és keres / talált/ kipróbált valami megoldást?
" egyszerűen egyszer csak bevillan egy kép neki, hogy nem fog felállni/lelankad, és onnantól vége, meg is történik."
Egyszer megtörtént vele és túlreagálta,pedig mindenkivel előfordulhat.Ráparázik és emiatt megint lelankad.
Ezt neki kell megoldania,mert ő kreálja a problémát.
Te annyit tudsz tenni,hogy továbbra is megértő vagy vele és biztatod.
Az igazat megvallva,nekem egy kicsit gyerekesnek tűnik a férjed részéről ez a fajta reakció.Úgy értem,hogy egy 30-40 éves embernek ennél azért jóval magabiztosabbnak kellene lennie,ismernie kellene a saját testét,reakcióit,nem bepánikolni hülyeségeken és elrontani a másik fél kedvét is.
Az előző kapcsolatában is ez volt a helyzet?
.... meg is történik
Persze, mert a testünket első sorban a tudatalattink irányítja, ez vonatkozik szexuális életünkre is, amikor valaki ráfeszül mert teljesíteni akar, olyankor is a tudatalattija dolgozik "jaj és mi lesz ha nem áll fel, mi lesz" és be is jön.... bár a lottó jönne be így.
Tapasztaltam, stressz alatt vagy fel sem állt vagy nagyon nehezen, még az ingerküszöböm is kitolódott.
Ez egy hülye öngerjesztő folyamat.
lehet hogy stressz vagy egyéb miatt nem állt fel párszor. Majd már azon stresszel hogy mi lesz ha megint nem áll fel. Ettől még nagyobb eséllyel történik meg.
Majd már az éjszaka közeledtétől is stresszel, ami rádob egy lapáttal.
Voltam így én is. Nagyon rossz.
Ha még a partner is tesz megjegyzést vagy duzzogva elfordul, az meg pont az i-re.
Spontánabb alkalmak segíthetnek túllendülni ezen.
Pl. nem szabad eltervezni, hogy 2017 08.34.-én éjjel 11:24-kor szeretkezni fogunk.
Mert akkor már 2017.08.34.-én 16:39-kor azon kezdi stresszelni magát hogy "Uristen, este megint alkalom lesz, bizonyítanom kell, de mi lesz ha megint nem megy..."
Nálam legalábbis ez vált be.
A hatosnak nagyon igaza van, pontosan erről van szó. És a megoldás is jó lehet, bár gyerek mellett mondhatni a szex is a napirend része lett :/
Várok még hasonló eseteket, és hogy hogyan lehet ezzel megbirkózni.
Sokan írtak privátban, és valóban kimaradt, hogy fiatalok vagyunk (28 és 38), szóval szervi ok azt hiszem kizárva.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!