Lelki okok miatti álmatlasnág volt valakinek, sikerült megoldani?
Figyelt kérdés
Egy éve nem tudok aludni, egy szakítás óta.. Az elején 4-5 órát tudtam, aztán egyre kevesebbett, 3-4, volt hogy semmit. Mindent kipróbáltam már, kb. 2 hete elmentem már a háziorvosomhoz is, mert már nem bírom.. Felírt egy gyenge altatót, amiből felet szedek, van hogy 4-5 órát alszok, de pl. tegnap éjjel csak hármat. Nagyon fáradt vagyok már, félek hogy komolyabb bajom lesz. Úgy döntöttem elmegyek pszichológushoz, jövőhétre van időpontom. Van valaki, aki hasonló helyzetben volt? Az érdekel, hogy ki lehet ebből jönni valahogy? Tud annyit segíteni a pszichológus? Mert tényleg lassan dolgozni se tudok így..2017. jún. 15. 19:13
1/5 anonim válasza:
Hát nekem az segített, hogy kaptam antidepresszáns, attól aztán végigaludtam napokat az elején, aztán meg rendesen 8-9 órát, ha megtehettem.
2/5 A kérdező kommentje:
oké, de arra nem lehet rászokni? abba lehet hagyni? nem akarok gyógyszereken élni..
2017. jún. 15. 20:04
3/5 anonim válasza:
Igen, fokozatosan növeled az adagod az elején, mert túl erős lenne, és leszokáskor fokozatosan csökkented. Én leszoktam, pedig egy időben súlyos nyugtatófüggőséggel is küszködtem.
4/5 anonim válasza:
Méregmentes megoldás a relaxáció.
5/5 anonim válasza:
Nekem pszichológussal sikerült megoldani. A gyógyszereket nem javaslom, a relaxáció sokkal jobb, ráadásul a szervezetem is ép marad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!