Köhögés lehet lelki okok miatt?
Szerintem egyáltalán nem fáj neki a torka és nem is a szervezete generálja a köhögést, hanem ő maga. Egyszerűen rosszul érzi magát az oviban és azt reméli, ha azt mondja, hogy beteg, fáj a torka, akkor nem kell mennie.
Érdemes lenne vele otthon elbeszélgetni, hogy ne tulajdonítson ekkora jelentőséget a bántó ovistársaknak, hogy ő nem buta, és hogy nincsenek szellemek és a malacok sem bántanak.
Még ha a hasa fájna lelki okból, azt elhinném, a torkát nem.
Viszont száraz lehet a levegő, attól lehet a fájdalom és a köhögés is. Esetleg valamiféle allergia, pl. az oviban több a por és/vagy a poratka.
Én egy kört azért futnék még: na nem tettétek volna meg, akkor gégészetre vigyétek el.
Aztán meg elgondolkoznék óvodaváltáson.
Hajjaj, de még mennyire.
Fiamnál kruppos rohamban jön ki az izgulás+félelem.
A malacok valóban harapnak. Nem gonoszságból, de ha rosszul eteti őket az ember, könnyen ujjatlanul végezheti.
Tanítsd meg kiállni magáért, minden gondotok megoldódik, szerintem szorong. Menjetek vadasparkba, nézzétek meg a szellemes leleplezőműsorokat, és menjetek közösségbe, ahol megdicsérhetik milyen okos. Vidd a barátnőidhez, akik szintén dicsérjék.
Kedves 6.!
Nálunk is ez a helyzet az 5 éves lányommal, azt hittem, ezzel egyedül vagyok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!