Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan érjem el hogy nyögjön?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érjem el hogy nyögjön?

Figyelt kérdés
A barátomat többször is kielégítem orállal, de van amikor semmi jelet nem ad arról hogy élvezi e vagy sem. Illetve tudom hogy élvezi, mert látszik rajta, de van amikor még szuszogni sem szuszog és nem is nyög. Viszont valamikor meg igen. Kérdeztem már erről, de ő csak annyit mondott hogy van amikor csak úgy kijön neki. Szerintetek hogyan csináljam? Ti hogyan szoktátok a barátotoknak csinálni? Vagy esetleg valami jó technika? Fiúk is írhatnak hogy hogyan szeretik. Előre is köszönöm:D L

2017. aug. 27. 22:46
 1/9 anonim válasza:
90%

Szopogasd, Harabdáld keményen!

Akkor biztos ad ki hangot :D

2017. aug. 27. 22:52
 2/9 A kérdező kommentje:
Akkor inkább ordítana mint nyögne:D
2017. aug. 27. 23:02
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Harapdáld a golyóit,gyorsan mozogj tövig harapd a pélóját,harapdáld erősen a tökét vagy kérd meg hogy nyögjön.
2017. aug. 27. 23:10
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg a maszturbáció miatt van, tini- esetleg gyerekkorból.

Ugye olyankor csendben kell lenni, nehogy lebukjon, és ez megmaradt neki berögzülve.

2017. aug. 27. 23:11
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Semmi jelet nem ad" - ugyan ... Kicsit se feszül be, vagy reflexből nyomja a farkát pl a szádba? Nem feltétlenül kell hanggal reagálnia.

Vagy kijön a nyögés vagy nem, de ez függhet attól, hogy az adott pillanatban mennyire érzékeny odalent.

Am szerintem a pasik vs nők reakcióját befolyásolhatja több minden, pl.: a pasik nagy része könnyebben /elérhetőbben élvez el (heti több alkalommal is), ellentétbe a nők nagyrésze több "munkát igényel" s nehezebben mennek el (vannak olyanok akik egyszer sem vagy egy kézen megszámolható alkalommal).

Meghát nekik a golyóik folyamat termelik az anyagot, ami a megtermékenyítéshez készül.

A női nedv viszont nem. (tudtommal mai napig nincs feljegyzés, hogy a női élvezet folyadéka honnan s miképp termelődik)

Annyi biztos: Ha nem iszok eleget a szex napján, akkor nincs látszata, de ha van is az kevés és mondom, hogy elég, mert teljesen kiszáragok/szédülök. (nem tudom más hogy van ezzel)

Naponta megiszok 3L t - de nem csak ezért, hanem mert kell is a szervezetnek. (érdekesség: Megfelelő folyadék bevitel mellett pl a ránctalanító nem képes hatni, mert nincs annyi víztartalma a bőrnek, hogy "megfogja" az anyagot. - kozmetikai cégnek dolgozik anyám)

Ám a szexben nélkülözhetetlen a partnerrel/párral való ilyesmi témák megbeszélése is. Hiszen ha már látjátok egymás testét, akkor nem fog fájni pár mondat kimondása.

Nálunk sok minden meg volt/van s gondolom meg is lesz beszélve, szextől-hobbikig minden.

Biztos elmondaná neked miért nem nyögdécsel neked, s egyeztethetnétek hogyan s mi módon lenne neki jobb.(persze ha ő is nyit feléd)

Elárulok egy apró pl t: amikor orálisan kényeztettem kapcsolatunk elején páromat s megnyíltam, fel fel kérdeztem több opció közt hogy a jobb neki, merre érzékeny. De amikor én voltam soron én is "útba igazítottam" nekem mi esik jól.

Hajrá, használd a szádat, de ne csak orális dolgokra, hanem a kommunikációra is. :D

2017. aug. 27. 23:35
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válasszokat. Kedves utolsó én kérdezgettem meg próbáltam vele beszélni, meg is mutatta hogy hol a legérzékenyebb és próbáltam főként arra a pontra koncentrálni, de nem nyögött. Illetve egyetlen egyszer. Ő amúgy egy félénkebb fiú, elég kényes téma ez neki, de nem értem miért mert már megszoktuk egymást. Ő nem olyan nyílt mint más, de azért tudunk róla beszélni csak nehezebben. Valaki más? :D
2017. aug. 27. 23:43
 7/9 anonim ***** válasza:

Hát segíts neki.

Ha te is adsz hangot, ő is könyebben találja meg a magáét.

Nem mondom, hogy holnaptól ordítani fog orgazmus közben, mint a hímoroszlán, de idő kérdése és fog. Főleg, ha szavakkal is tüzeled.

2017. aug. 28. 00:56
 8/9 anonim ***** válasza:
húzd el annyira, hogy már gondolkozni se tudjon.
2017. aug. 28. 12:43
 9/9 anonim ***** válasza:

1. beszéljetek mert nem ad visszajelzést

2. csináld jobban. ha nem megy majd fejlődsz :)

2017. aug. 29. 02:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!