Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érjem el, hogy megcsókoljon, kívánjon, intimebb dolgokat csináljunk, vagy akár le is feküdjünk?
Szóval tetszik egy fiú az osztályban( mindig így kezdődik a sztori), úgy érzem, hogy én is tetszem neki, pl. a múltkor, mikor azt hitte, kicsit becsíptem és sötét is volt, az újaimat piszkálta aztán hosszan majdnem egy órát fogta a kezem. Mondjuk ez is fura volt, mert végig egy másik emberrel beszélgettünk az osztályból aki ezt nem vette észre.
A lènyeg az, hogy tetszik nekem és mivel mindjárt ballgok, szeretném, ha lenne köztünk valami, de el sem akarom ijeszteni. Vannak erre jó praktikàk, cselek? 19/l
De gáz már, hogy lány létedre felkínálnád magad szexre, de kapcsolat már luxus.
Ezt nem értékelik a férfiak.
Miért voltatok hármasban sötétben egy órán át? Arra járt a Dèmász?
És miért nem használtátok ki?
A srácnak feleslegesen van töke mert nem tudja mit kezdjen vele
Egy barátom, aki most 45 éves és két gyereke van, a Facebook-on megtalálta egykori általános iskolás titkolt szerelmét. Most vallott neki szerelmet (nyilván akkoriban hiányzott arról a tanóráról, ahol megtanulhatta volna, fejezni az érzéseit).
Néhányszor titokban találkoztak és rájöttek, hogy őket Isten is egymásnak teremtette. Kiélték egymással szexuális vágyaikat. Azóta mindketten elváltak és új életet kezdtek együtt.
Nézzétek meg együtt a Kék Lagúna c. filmet. Talán pótolja azt a tanórát, ami az iskolában kimaradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!