Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csináljunk ha nem bírja...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljunk ha nem bírja betenni?

Figyelt kérdés

A párommal tegnap próbáltunk együttlenni, azonban mikor ott tartottunk sajnos nem bírta betenni.

Kellően felvoltam izgulva, tehát ez nem volt probléma.

Nagyon szűk vagyok, neki pedig az átlagnál vastagabb a pénisze, így akárhogy próbáltuk nem ment be, borzasztóan fájt.

Előző partnereimnél nem volt ilyen probléma, átlagos méretük volt.

Esetleg van köztetek olyan, aki járt már hasonló helyzetben?

2016. nov. 30. 15:45
1 2
 1/11 anonim válasza:
Szappan!
2016. nov. 30. 15:49
 2/11 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
Addig kell tágítania kézzel amíg beléd nem fér. Te pedig eldöntöd, hogy ez mennyire akadály a kapcsolatotokban.
2016. nov. 30. 15:55
 3/11 anonim ***** válasza:
31%
Egy gyerekfej is képes ott kijönni, tehát nem lehet olyan szűk. Síkosítóval kell próbálkozni vagy pedig nem vagy eléggé ellazulva ill. vaginizmusról van szó.
2016. nov. 30. 15:55
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
síkosítóval próbáljátok orgazmusod után, amikor kicsit ellazulsz
2016. nov. 30. 16:44
 5/11 anonim ***** válasza:
93%
A szülést ne keverjük ide. Mert nem mindegy hogy kívülről befelé veszít.. Vagy Belülről tágulsz iszonyatos fájdalommal szóval nagyon nem mindegy!!!!
2016. nov. 30. 17:00
 6/11 anonim ***** válasza:
77%
szépen fokozatosan haladjatok, először 1 ujjal, 2 ujjal, és így tovább, aztán amikor már bent van az összes ujja, jöhetnek szépen sorban az ujjak a másik kézről is, ha bennvan mindkét keze jöhet egy minőségi pezsgő amit ott bent kell kinyitnia..(ajánlom a 1995-2002 közti évjáratot). Ha ez után sem fér be, gondolkozz el azon, hogy a barátod nem e ló.
2016. nov. 30. 17:31
 7/11 anonim ***** válasza:
38%

Én nagyon szűk vagyok és nincs összehasonlítási alapom hogy a párom mekkora az tuti hogy nekem túl hosszú és túl vastag. Ő volt az első nekem és az rémes volt meg még utána egy darabig de most már ha folyamatos használatban van akkor nem szűkül vissza így csak a betétel fáj utána nagyon élvezem. Azonban így is mindig sérülök így napi 1 az ami nekem még oké utána idő kell hogy helyre jöjjön. Ha pedig hosszabb idő kimarad 1-2 hét akkor szinte az elejéről kell kezdeni a tágulást. És nem az előjáték a gond mert az van bőven és jó is.

Szóval nálunk nehézkes kicsit a dolog még így 2 év után is. Talán majd a szülés megoldja.

2016. nov. 30. 17:40
 8/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

Negpróbaljuk hátha...

2016. nov. 30. 18:26
 9/11 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
Senkinek nem kívánok olyan helyzetet mint a 7-esnek.
2016. nov. 30. 18:33
 10/11 anonim ***** válasza:

Csináld kisfarkúval. Pl. szerénységem.

Szülj gyereket. Utána az extrém dugókat kivéve minden lötyögni fog benne.

2016. dec. 1. 02:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!