Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljunk ha nem bírja betenni?
A párommal tegnap próbáltunk együttlenni, azonban mikor ott tartottunk sajnos nem bírta betenni.
Kellően felvoltam izgulva, tehát ez nem volt probléma.
Nagyon szűk vagyok, neki pedig az átlagnál vastagabb a pénisze, így akárhogy próbáltuk nem ment be, borzasztóan fájt.
Előző partnereimnél nem volt ilyen probléma, átlagos méretük volt.
Esetleg van köztetek olyan, aki járt már hasonló helyzetben?
Én nagyon szűk vagyok és nincs összehasonlítási alapom hogy a párom mekkora az tuti hogy nekem túl hosszú és túl vastag. Ő volt az első nekem és az rémes volt meg még utána egy darabig de most már ha folyamatos használatban van akkor nem szűkül vissza így csak a betétel fáj utána nagyon élvezem. Azonban így is mindig sérülök így napi 1 az ami nekem még oké utána idő kell hogy helyre jöjjön. Ha pedig hosszabb idő kimarad 1-2 hét akkor szinte az elejéről kell kezdeni a tágulást. És nem az előjáték a gond mert az van bőven és jó is.
Szóval nálunk nehézkes kicsit a dolog még így 2 év után is. Talán majd a szülés megoldja.
Köszönöm a válaszokat! :)
Negpróbaljuk hátha...
Csináld kisfarkúval. Pl. szerénységem.
Szülj gyereket. Utána az extrém dugókat kivéve minden lötyögni fog benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!