Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy azért nem tudom betenni a barátnőmnek, mert túl rövid?
Figyelt kérdés
12cm kb
Szűk is mellé nagyon. 2 ujj sem fér be rendesen. Milyen pózokban próbáljuk,ahol rendesen "hozzá tudok férni" és viszonylag mélyre tudok hatolni?
2016. okt. 2. 23:49
1/8 anonim válasza:
Nem, ennek semmi köze a mérethez.
3/8 anonim válasza:
12 cmvel be lehet rakni.
Lovagló póz?
4/8 anonim válasza:
Ha a 6-7 cm-es ujjad bemegy, akkor nem a méret a gond.
5/8 anonim válasza:
Nem a mérettel van probléma hanem azzal hogy túl szűk a barátnőd. Ha az a 12 centis pénisz kőkemény akkor be kell tudni rakni.. Persze ha nagyon szűk akkor nehéz. 22 L
6/8 anonim válasza:
"Gerincre vele, lábakat a nyakba...." ;)
Menni fog az.
7/8 anonim válasza:
Misszionáriusban vagy kutyában nincs olyan, hogy nem megy be mérettől függetlenül...
8/8 anonim válasza:
- kutyus
- misszio
- hátra és tedd a lábát a válladra
- lovagló
Kb. ennyi, ezek után! már más pózokban is be kell mennie.
Én is piszok szűk vagyok, és mindig ezek valamelyikével kell kezdenünk, hogy "rátágítsunk", de utána már megy a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!