Van valamilyen rövid, de vicces, ám mégis kulturált locsolóvers, amit a barátnőmnek és az anyjának is elszavalhatnék? :D
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Kicsit problémás a helyzetem, mert nem is tudom, hogy egy versike elég -e , ha két embert megyek locsolni?:S Ilyen helyzetben még nem voltam, szóval ..
Csak normális válaszokat kérek! :)
Köszönöm.
2012. ápr. 6. 14:16
1/4 anonim válasza:
Nyalka legény vagyok, Nyalka legény vagyok,
Lányokhoz indulok,
Mert ma minden lánynak
Rózsavizet hozok.
Megöntözöm őket,
Mint a virágokat,
Nem venném lelkemre,
Hogy elhervadjanak.
Ám e fontos munkám
Ingyen nem tehetem,
Cserébe a hímes tojást
Sorra ide kérem.
Ez elég rövid, a 3 és fél éves fiam is megtanulta, és szalonképes is :)
2/4 anonim válasza:
A neten rengeteg vicces kis vers van ,ami ritmusos és nagyon gyorsan meg lehet jegyezni.Én régebben egy cetlire felírtam és mielőtt beléptem felidéztem a segítségével.Ha nagyon izgulsz a tenyeredbe is írhatsz,nem fognak kinevetni és biztonságot is ad ha jön a "jamer".
3/4 anonim válasza:
Én ezt találtam ki: :D
Ákom- bákom berkenye
Eljött húsvét reggele
Locsolkodni jöttem én
Hogy viruljon, aki él.
Szabad-e locsolni?
4/4 elmegy válasza:
Zsigubigule...
Szabad-e locsolni? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!