Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem volt még orgazmusom....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem volt még orgazmusom. Engem igazából ez nem zavar, így is nagyon élvezem a szexet. Hogy érjem el, hogy a barátomat se zavarja?

Figyelt kérdés

21 éves lány vagyok és még sose volt orgazmusom, voltam már olyan állapotban, hogy úgy éreztem, mindjárt, de ezt egy percig éreztem (Szex közben), aztán abbamaradt az érzés, és nem jött az orgazmus. Nekem mondjuk ezzel nincs bajom, én nagyon élvezem a szexet így is, szeretek a barátommal lefeküdni. Nem olyan rég óta vagyunk együtt még, de őt nagyon zavarja. Eddig is zavart szinte minden fiút, akive legyütt voltam - engem meg ez idegesített, feszélyezett. Erőltetni próbálták, amitől stresszeltem. Egyszer volt, akinél megjátszottam, de annyira nagyon hülyén éreztem magam tőle, így a jelenlegi barátomnak inkább őszintén elmondtam, hogy nekem nem szokott menni, ne várja, nem az ő hibája egyáltalán. Nem szoktam masztizni se soha, mert nem tudom jól ujjazni magam, számomra nem élvezetes.

Tehát lényeg a lényeg, hogyan értessem meg a barátommal, hogy nekem ez így is jó?

Nyilván jobb lenne, ha lenne, mármint nem véletlenül szeretik az emberek, de úgy érzem, már mindent megpróbáltam egyedül is, volt barátommal is, és egyszerűen már se kedvem se türelmem ehhez, amikor így is élvezem a szexet.

21/L

2017. aug. 7. 22:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Hiába mondod neki, úgyis mihasznának fogja magát gondolni.
2017. aug. 7. 22:08
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

"Nem szoktam masztizni se soha, mert nem tudom jól ujjazni magam"

Nem is ujjaznod kellene, hanem a csiklós simogatásácal dörzsölésével kellene eljuttatnod magad a csúcsra. A hüvelyi orgazmus sajnos nem minden lánynak jön össze...

2017. aug. 7. 22:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Le kéne küzdeni a gátlásaid. Ezt nőként mondom. Csodás volna az élményed.
2017. aug. 7. 22:16
 4/5 anonim ***** válasza:
69%

leírom az én esetem.

volt egy barátnőm aki szintén abban a cipőben járt mint te.

nagyjából 1 évig voltunk együtt, nekem minden egyes szex kínlódás volt vele.

soha nem éreztem magam férfinak mellette, mert előtte csak olyan barátnőim voltak akiket úgy juttattam a csúcsra, hogy még az ágy is beleremegett.

hidd el hogy nagyon frusztráló tud lenni, főleg azoknak a srácoknak akik nem csak magukkal foglalkoznak szex közben.

gondolj bele, ott fekszel ő csinálja amit kell, de mégse kap soha "elismerést" a végén. persze az szép és jó, hogy mondod neki te mennyire élvezed stb, de ettől még a lényeg minden egyes alkalommal elmarad.

egy igazi férfinak az a beteljesülés az ágyban, ha a partnerét a csúcsra tudja juttatni.

ettől érzi magát férfinak.

nehéz azt megértetni a másikkal, hogy neked ez így megfelel, főleg úgy hogyha előtted olyan barátnői voltak, akik megadták neki azt, amit te nem tudsz.

én többek között azért is szakítottam az akkori barátnőmmel, iszonyatosan zavart hogy soha nem élvezett el, úgy éreztem mintha csak egy tárgy lenne akin elvégzem a "napi rutint"

az meg különösen zavart, hogy nem is akart tenni azért, hogy ő is elélvezzen.

számtalanszor mondtam, hogy simogassa magát közben, vagy nyalom addig még masztizik és el nem élvez, volt hogy segédeszközöket is felvetettem stb., de egyikre sem hajlott.

"ő így is élvezi a szexet" - hát én meg nem.

2017. aug. 7. 22:24
 5/5 anonim ***** válasza:
a csiklódat kéne simizni, nyalatni. akkor lesz orgazmusod, hidd el!
2017. aug. 7. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!