Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan érjem el szex közben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SPPT kérdése:

Hogyan érjem el szex közben is a maximális merevedést?

Figyelt kérdés

Ok, megvallom hogy ez első hallásra egy furcsa kérdés. Ám észrevettem már jó ideje hogy általában felkelés után hatalmas erekciót produkálok, csajom is észrevette hogy van pár cm (3-4 kb.) különbség a morning glory és az általános merevedés között, az előbbi javára.

Na most, ez mivel magyarázható? ellehet érni ezt a méretet szex közben is? előre köszönöm a válaszokat

#morningglory
2017. ápr. 7. 12:08
 1/4 anonim ***** válasza:
12%
Karozd fel mint az automatat.....
2017. ápr. 7. 12:27
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Reggel kell szeretkezni :-)

A reggeli spontán nekem is sokkal keményebb, mint az általános...

2017. ápr. 7. 12:51
 3/4 anonim ***** válasza:
4cm-rel nagyobb reggel???Tudod mennyi 4cm?
2017. ápr. 7. 13:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha a barátnőd rendesen felizgat akkor rendesen bemerevedsz...izgasson több ideig (én pl imásom a srácot az őrületbe kergetni azzal h nagyon sok ideig csak izgatom, csak hozzá hozzá érintem a farkához a puncim, végighúzom rajta, ezt többször megismétlem, közben kiscsit ránehezedek...amíg már végül beleőrül a vágytól, hogy belémrakhassa...) Na akkor tényleg rendes merevedése lesz az garantált
2017. okt. 19. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!