Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok belemennétek egy ilyen kalandba?
Figyelt kérdés
Egy szállodában találkoztok, még egymás nevét sem tudjátok. Bármit kérhetsz, minden vágyad teljesülhet, amit csak a másik teljesíthet. A való életben soha nem alkotnátok egy párt, mert mondjuk nagy a korkülönbség. Titeket izgatna ez a felállás? Meg mernétek tenni? Akár többször is?2017. ápr. 7. 11:14
1/20 anonim válasza:
Nem. Kitudja ki jön le,jöhet egy gyilkos is,vagy egy cigó vagy egy szép fekete ember...kpszi kihagyom
2/20 anonim válasza:
#1-es felvetése nem rossz, de azért ennyire nem lennék paranoiás.
Belemennék, mert miért ne? Egy jó dugás, mindig jó. :D
3/20 anonim válasza:
gondolom te valami SUB DOM cuccról beszélsz a vágyakról.
Ahogy barátnők erről meséltek, maga a fantázia a hotelről és a jóképű idegenről szuper és sokszor előjön, de ilyenkor a lány azt akarja, hogy legyen egy rövid csábítás, kívánják meg egymást, essenek egymásnak és tombolják át magukat.
Semmi szerepjáték, meg megalázás, meg főnökösködés, az egy kapcsolatban megy, egy idegennel csak dugni akar az ember és kész.
4/20 anonim válasza:
Persz de elotte ertesitem a rendorseget is ( az is izglmas felllas lenne )
6/20 A kérdező kommentje:
Nem konkrétan SUB/DOM. Igazából bármilyen fantázia szóba jöhet, amit csak kitalál a lány. De lehet egy szimpla (de szenvedélyes) együttlét is. Nyilván meg lehet inni előtte valamit ismerkedés gyanánt, vagy a neten is el lehet kezdeni a flörtöt, hogy kiderüljön, hogy nem cigó vagy tömeggyilkos az illető ...én egyébként egyik sem vagyok :D
2017. ápr. 7. 11:49
8/20 anonim válasza:
6 de valamiért ,mégsem akarsz küldeni képet se,meg találkozni se. Valami nem stimmel veled vagy ronda vagy..
Persze egyből menjek hotelre ,hol élsz te??!
9/20 A kérdező kommentje:
#8: Ezt nekem akartad címezni? Tőlem eddig nem kértél se találkozót, se képet.
2017. ápr. 7. 12:27
10/20 A kérdező kommentje:
Faszik, ne zargassátok már a válaszolókat, majd ők írnak, ha akarnak.
2017. ápr. 7. 12:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!