Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok mit szólnátok ehhez?
Figyelt kérdés
Ha a barátotokat az izgatná, ha pukiztok.
Esetleg ha nyitottak vagytok ilyesmire akkor popsitoka élvezés után örömmel megnézné ahogyan kipukizzátok a popsitokból az ondót.
Vagy akár hámozott banánnal kényeztetne titeket annálisan és utána kitolnátok a darabkákat.
Ha ilyen vágyaim vannak azt gondolom jobb, ha titokban tartam, nem? Vagy szerintetek van olyan aki nem nézne perverznek?
Kort is írjatok, előre is köszi!
2017. ápr. 7. 10:30
1/11 anonim válasza:
Erre nem vagyok vevo de sztem nem olyan durva
4/11 A kérdező kommentje:
Én nem írtam privátot.
2017. ápr. 7. 11:04
5/11 anonim válasza:
Nem kell titokban tartanod csak eléggé perverz és nyitott szexualitással rendelkező lányt kell találnod. Mivel nekem rossz élményeim vannak az anális szexel kapcsolatban így nálam az anális kényeztetés tabu. Popsi nyalás simogatás még belefér de az hogy bele élvezzenek a segglyukamba meg banánt dugjanak fel köszönöm szépen de kihagyom. Sok sikert és Mindenjót kívánok.
6/11 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó!
És ha ezeket a dolgokat a barátod csak felvetné, de nem ragaszkodna hozzájuk (nyílván), akkor ezért szakítani akarnál vele, vagy csak mondanád, hogy neked ezek nem játszanak és minden menne tovább?
2017. ápr. 7. 15:53
7/11 anonim válasza:
Szerintem ehhez nagy bizalom kell, hogy mindkét fél ugyanúgy élvezze.
8/11 anonim válasza:
Szerintem meg te még csak egy kis kezdő vagy. :-)
9/11 anonim válasza:
Fuuu... Par napig tuti nem fekudnek le a baratommal ha ezt felhozna de ha nem eroltetne akkor nem lenne gond de en nem vagyok vevo az ilyesmikre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!