Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érjem azt el, hogy a férfi megint belém bolonduljon?
Figyelt kérdés
Azt akarom,hogy megint kívánjon ,és nézzen rám úgy mint régen. Hogy aztán bosszút álljak rajta. Hogy érjem el?2017. júl. 19. 20:14
1/11 Tompadúr válasza:
Sehogy. Ne pazarolj időt ilyenre, és ne süllyedj le egy bizonyos szint alá. Ha Ő dobott akkor eleve esélytelen a dolog.
Lépj tovább.
26/F
2/11 A kérdező kommentje:
De én bosszút akarok állni rajta
2017. júl. 19. 20:20
3/11 Tompadúr válasza:
De azzal meg csak magadat alázod meg és vesztegeted az időd. Nem éri meg.
4/11 A kérdező kommentje:
Vissza akarom kapni
2017. júl. 19. 20:25
5/11 RRR válasza:
csak magadnak fogsz ártani,lépj tovább,jobban jársz!!
6/11 A kérdező kommentje:
Nem tudok mert szeretem sajnos
2017. júl. 19. 20:38
7/11 anonim válasza:
Döntsd el, hogy bosszút akarsz állni, vahy visszakapni. A kettő együtt nem megy, a bosszúnak ráadásul ertelme sincs. A visszakapás pedig sok mindentől függ.
8/11 A kérdező kommentje:
Mindkettő. Ismét el akrom csábítani,aztán fordul a kocka én verem át őt.
2017. júl. 19. 20:46
9/11 Ramone válasza:
Szánalmas vagy... Remélem sose találkozunk
10/11 A kérdező kommentje:
Miért ő megteheti,én meg nem??!
2017. júl. 19. 21:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!