Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit javasoltok? (Nő kérdező)
A párommal már egy éve együtt vagyunk. Szinte minden téren tökéletesen illünk egymáshoz, de a nemi életünkkel már régóta vannak problémáink. Szerintem túl magasak az elvárásai - szerinte az enyémek azok. Ő egyszer viccesen szóvá tette, hogy neki az lenne ideális, ha minden reggel orálisan kielégíteném, este pedig szexelnénk. Nekem ez túl sok, leginkább a reggeli elvárásai miatt lett elegem. Úgy érzem kihasznál, mivel általában nem kölcsönös a dolog. Ha mégis, akkor az jön le, hogy ő csak azért viszonozza a dolgot, hogy én ne hisztériázzak emiatt megint később. Persze nem önzőségből van ebből problémám, egyszerűen csak ha hosszú távon ez megy, úgy érzem nem becsül meg, lekezel (hiszen az én igényeim nem számítanak, csak a sajátjáig lát el). És szexnél sem annyira fontos neki, hogy én is elélvezzek. Bár az utóbbiból kevésbé van baj, mivel általában azért nekem is sikerül.
De a legrosszabb az egészben, hogyha nekem nincs kedvem reggel (álmos vagyok még, vagy csak tudom, hogy én úgysem leszek kielégítve) akkor érzelmileg zsarol (panaszkodik, mennyire nehéz neki így) és gyerekesen könyörögni kezd.
Nem tudom, hogy a többi nő átlagosan hányszor elégíti ki a partnerét orálisan, de nem hiszem, hogy naponta (esetleg kétnaponta). De ha meg már itt tartunk, hogy ez az elvárása, nem úgy lenne igazságos, hogy akkor velem is foglalkozva van e téren (nem csak havi egyszer)?
Sokszor vitatkoztunk már erről, de egyszerűen nem változik semmi. Én fújom fel nagyon? Ti mit tennétek?
Pofonegyszerű:
Ne légy birka. Ne szexelj es ne szopj ha nincs kedved.
Ha ezt ő nem tolerálja es elhagy, akkor el kell engedni.
Ő túl sokat akar te meg nagyon hülye vagy. ha ennyire le vahy szarva akkor ennek mi értelme hosszú távon? így akarod leélni az életed?
Érzelmileg zsarol. te miélt nem zsarolod. tedd ugyan ezt.
Hát mi naponta szexelni sem szoktunk. Kb heti 3 szex és egy kölcsönös orál. Bár én szeretem szájjal kielégíteni így havi pár alkalommal csak én csinálom neki.
Egyébként csak akkor van szex ha mind a ketten akarjuk!
26N
Ez így, kategorikusan elvárva elég durván hangzik. Az általánosan jellemző szerintem, hogy a férfiak gyakrabban igénylik, mint a nők.
Szerintem csak akkor szopj, ha előtte ő kinyal. Ha nagyon nincs hozzá kedved, hangulatod, azt azért el kellene fogadja. Jól értem, hogy ő csak havonta egyszer kényeztet téged orálisan? Mert ez így nagyon gáz. Kölcsönösségről kellene szóljon a dolog. Borzasztó önző a párod, persze a te hibád is, ha hagyod...
40F
Ójajj! Ez bizony önzőség a magasfokon.
Az a helyzet, h én most léptem ki egy ilyenből. Kétszer eljátszotta, h csak megdu@ott, holott tudja nagyon jól, h nekem az édeskevés, és többször elmondtam neki, h nekem mi a jó. Kettő ilyen alkalmat követve elhajtottam. Egy önző, bunkó, gusztustalan viselkedés. Nekik nem fontos a mi örömünk. Szexuálisa unintelligencia. Akkor fizessen egy prostinak, vagy verje, ahova akarja, de én nem egy ürítő tartály vagyok. Szóval kukaaa! Az én lelkemnek, önbecsülésemnek ez nem fér bele.
Nyilván nem így szeretném leélni az életemet. Eddig reménykedtem benne, hogy változik a dolog, de már nagyon elegem van ebből.
Jó a havi egy egy kicsit túlzás volt, van, hogy kéthetente is. De most eltelt egy hónap is és még mindig semmi. Sajnos van, hogy 1-2 hétig nem látjuk egymást, de most pl elmentünk nyaralni kettecskén, és amíg ő elvárta, hogy minden reggel kielégítsem orálisan, én egyszer sem kaptam cserébe semmit. Egyszer történt meg, hogy csak az én gyönyöröm volt fontos, a zuhanyzóban. De azt is csak azután, hogy én orálisan kielégítettem. Ő persze ezt nem orálisan viszonozta..
Nekem olyan pasi nem kellett soha, nem is volt, akinél nem volt alap az orál úgy, mint ahogy nálam is alap.
Ha nekem lenne ilyen barátom, mint neked (szerencsére olyan férjet választottam, akivel egyeznek a szexuális igényeink, tehát nincs gondom ilyen téren), azzal már szakítottam volna. Bár mondjuk ez az első alkalmakkor kiderül és akkor még az igazi kötődés előtt ki lehet lépni a kapcsolatból.
Én akármennyire nincs bajom azzal, hogy a páromat orálisan kielégítsem, de azért minden nap? Ráadásul úgy, hogy ő nem viszonozza ugyanúgy minden nap, de úgy általában sem, az meg pláne röpülne!
Ez most komoly, hogy te anélkül hogy erre vágynál, napi rendszerességgel leszpod, mikozben teged felhavonta-egyhavonta elegitenek ki?
Ne haragudj, de ennél egy átlag prosti is több orgazmushoz jut ennyi szpas fejeben!
Nincs egy bnod aki felnyitotta volna eddig a szemedet hogy te itt palira vagy véve?
Persze ha te AKAROD leszpni állandóan, mert vágysz rá, mert izgat, akkor is ha nem kapsz semmit cserébe, az más kérdés. Nekem is volt ilyen nőm es ő ugy volt boldog ha leszphatott. De a te soraidbol nem
A boldogság sugárzik..:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!