Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti mit javasoltok? (Nő kérdező)

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit javasoltok? (Nő kérdező)

Figyelt kérdés

A párommal már egy éve együtt vagyunk. Szinte minden téren tökéletesen illünk egymáshoz, de a nemi életünkkel már régóta vannak problémáink. Szerintem túl magasak az elvárásai - szerinte az enyémek azok. Ő egyszer viccesen szóvá tette, hogy neki az lenne ideális, ha minden reggel orálisan kielégíteném, este pedig szexelnénk. Nekem ez túl sok, leginkább a reggeli elvárásai miatt lett elegem. Úgy érzem kihasznál, mivel általában nem kölcsönös a dolog. Ha mégis, akkor az jön le, hogy ő csak azért viszonozza a dolgot, hogy én ne hisztériázzak emiatt megint később. Persze nem önzőségből van ebből problémám, egyszerűen csak ha hosszú távon ez megy, úgy érzem nem becsül meg, lekezel (hiszen az én igényeim nem számítanak, csak a sajátjáig lát el). És szexnél sem annyira fontos neki, hogy én is elélvezzek. Bár az utóbbiból kevésbé van baj, mivel általában azért nekem is sikerül.

De a legrosszabb az egészben, hogyha nekem nincs kedvem reggel (álmos vagyok még, vagy csak tudom, hogy én úgysem leszek kielégítve) akkor érzelmileg zsarol (panaszkodik, mennyire nehéz neki így) és gyerekesen könyörögni kezd.

Nem tudom, hogy a többi nő átlagosan hányszor elégíti ki a partnerét orálisan, de nem hiszem, hogy naponta (esetleg kétnaponta). De ha meg már itt tartunk, hogy ez az elvárása, nem úgy lenne igazságos, hogy akkor velem is foglalkozva van e téren (nem csak havi egyszer)?

Sokszor vitatkoztunk már erről, de egyszerűen nem változik semmi. Én fújom fel nagyon? Ti mit tennétek?

2017. júl. 19. 13:48
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Mint már írtam, sajnos van, hogy 1-2hétig nem találkozunk. Tehát nem tehet róla, ha két hetente csak egyszer csinálja orálisan, mert nem tudunk hamarabb találkozni. Nem is a két hét a gond igazából, hanem az, hogy ilyenkor is az van, hogy ő elvárja reggel és este, én meg örülhetek, ha egyszer foglalkozik velem. Mikor huzamosabb ideig együtt vagyunk, akkor borul ki nagyon a bili, mert én ezt nem tudom hosszabb távon sokáig csinálni. Emiatt gyakran veszekszünk.

Azért most jutottam odáig, hogy tanácsot kérjek, mert mikor együtt nyaraltunk, egyszer sem elégített ki orálisan. Pedig már a nyaralás előtt sem vagy három hétig. És eközben ugye, én őt igen.

De elhagyni nem akarom, szóval kérlek, tanácsot adjatok arra, hogyan oldjuk ezt meg.

Az is eszembe jutott, hogy ez nem csak azért van így mert önző, hanek mert visszataszítónak talál. A kisajkaim túl nagyok, és tudom, hogy ő inkább a "babapuncira" volt rákattanva. Mondja, hogy már megtetszett neki ez a fajta, de nem úgy tűnik..

2017. júl. 19. 16:46
 12/16 anonim ***** válasza:

Nyugodj meg, az intim részeddel külsőre az ég világon semmi gond nincs valószínűleg, a pasid mindösszesen egy önző f..sz.

És hogy mit tanácsolok? Hogy orális szexen kívül kommunikációra is használhatnád a szádat, minden bántás nélkül, hogy márpedig ha te csinálod, akkor ő is csinálja neked ennyiszer, különben te is annyiszor fogod neki csinálni, ahányszor ő neked. Ha nem oké így neki, akkor mindketten keressetek másik partnert. Ő egy olyat, akinek nem számít, ha semmibe veszik a vágyait, te pedig egy olyat, aki ellenkezőleg, épphogy törődik a vágyaiddal.

2017. júl. 19. 17:47
 13/16 anonim ***** válasza:

Ha a szakítást eleve kizarod az opciók közül, és ezt a másik fél tudja es érzi, továbbá nincs morális gát benne (a faszidban láthatóan nincs), akkor a helyzeted el van veszve.

Még egy majom is rajonne kb, h ha ebben a helyzetben ellenkezel, csak meg kell zsarolni teged. "Szopsz, vagy elhagylak" (persze kicsit szebben becsomagolva)

Amíg erre a válaszod az (kimondva vagy tevőlegesen) az, h jól van, megteszem csak ne hagyj el, csak szeress, stb. addig hiába sirankozol es hivatkozol igazságtalanságra. Rosszabb az alkupoziciod mint egy pókhálóba ragadt légynek.

2017. júl. 19. 18:04
 14/16 anonim ***** válasza:

Ja es van itt meg egy kérdés.

Ki fizette a nyaralást? Csak ő, vagy közösen?

2017. júl. 19. 18:06
 15/16 anonim ***** válasza:
Én meg férfiként vagyok egy ilyen nővel.
2017. júl. 19. 18:36
 16/16 anonim ***** válasza:

A fentiek fényében ezt nem hiszem el: "Szinte minden téren tökéletesen illünk egymáshoz"

Szerintem máshol is vannak problémák max nem látod még. A szexben a kölcsönösség alap. Ha ezt igényként tartja számon és járandóságként akkor már régen rossz. Egy párkapcsolat sem működhet jó szex nélkül! Így a kapcsolatotok halálra van ítélve.

Ha úgy érzed h nem jó ez így akkor valószínűleg megvan az oka, így nem szabad a szőnyeg alá söpörni h túlreagálod.

Ha tőlem is elvárnának dolgokat az akkor is terhes lenne ha élvezném!

A vitatkozás technikájának kéne utána olvasnod a neten. Ezer cikk foglalkozik vele. Ha eztután sem tudod megértetni vele mi a gond, akkor menthetetlen a dolog.

34F

2017. júl. 19. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!