Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném kiprobalni az anal szexet, kivancsi lennek a ti elso elmenyetekre, mit javasoltok hogy kezdjek bele?
Te most akkor ki vagy?
Lány vagy, vagy pasi?
Hány éves vagy?
Tök menő.
Én teljesen szűz csajjal vetettem be nem egyszer (persze nem ugyan azzal a csajjal xD) és mind benne volt.
Szóval egyszerre elvesztette mindkettő szűzességét, persze az anális szűzesség csak jelképes.
20/Ffi
Én nagyon szeretem, de a nők többsége nem ért velem egyet. Nem vagyunk egyformák, és azt mondom, hogy a puding próbája az evés - lehet, hogy te is imádni fogod, de az is előfordulhat, hogy többé nem erőltetnéd. Ha vágysz rá, akkor próbáld ki, meglátod, hogy tetszik-e.
Az elsőről amúgy ne beszéljünk. Fizikailag jó élmény volt, csak mivel egy hanyatló kapcsolatban mentem bele, ez eléggé beárnyékolta a dolgot.
A jelenlegi barátommal azonban szellemileg és fizikailag is csodálatos élmény. :)
Első tipp: fürödj! Ha rendesen megfürdesz, akkor nem lesz Nutellás a kéjrúd.
Mindenképp ujjazzon meg a srác, hogy szokd az érzést.
Síkosítónak mi sima nyálat használunk, mert én viszketek a műanyag alapú szerektől(meg csípnek is, így borzalmas), de ha neked szükséged van rá, akkor is olyat vegyél, amire nincs ráírva, hogy 'csak külsőleg.' Ugyanis a végbelednek a végső szakasza még visszaszívja a tápanyagokat, de a síkosítót is, és az úgy nem lesz valami jó élmény.
Mivel megsérülhetsz ott, így a srác mindenképp legyen veled gyengéd, ne vaduljatok annyira.
Ha pedig megtetszik, akkor is érdemes mértéket tartani, például egy-két hetente egyszerre korlátozni, hogy a záróizmodat is kíméld.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!