Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról ha egy nő nem szeretné kipróbálni az anált?
Figyelt kérdés
Azért mert nem vonza, nem kíváncsi rá. A párja meg minden kapcsolatában csinálta. Mi ilyenkor a helyes megoldás? A nő erőszakolja magára hogy ő ezt akarja, vagy a férfi mondjon le a vágyáról? Egyáltalán mitől jobb seggbe mint punciba?2017. jan. 8. 12:18
2/12 anonim válasza:
Szűkebb mint punciba, de csak nekem egyértelmű, hogy a férfi mondjon le erről? a pasi vajon feldugatna magának egy kígyóuborkát, ha a nőnek az lenne a vágya? NEM..persze ő akar élvezkedni. szerintem a dolgoknak oda vissza kell működniük. csak azt várd el a másiktól amit te is megtennél érte, és ha nem akarja az anált, meg kell érteni, mert legtöbbször fáj, főleg amilyen pasik vannak. csak tolják tolják aztán majd valami kisül belőle.
3/12 anonim válasza:
Ha te nem vágysz rá, ne csináld.
4/12 anonim válasza:
Kérd meg hogy elobb rajta probaljatok ki. En igy csinaltam es végül belement a baratnom , azota rendszeresseggel csinaljuk mert imadja :)
5/12 anonim válasza:
Keresnék másik férfit, aki nem anál-mániás.
6/12 anonim válasza:
Az a véleményem, hogy mindenki eldöntheti mit szeretne és mit nem. Ha nem, hát nem.
7/12 anonim válasza:
A te feneked így te döntesz róla egyedül
8/12 anonim válasza:
Az a véleményem, hogy a nőnek szíve joga, mit enged, és mit nem. A férfinek pedig kötelessége elfogadni azt, hogyha a párja nem akar análozni, akkor nem fognak. Ha ez a pasinak akkora gond, beszélje meg a partnerével, hátha az ad "elhajlási engedélyt", hogy mással análozhasson. Ha ezt a nő nem engedné meg egy kapcsolatban, a pasi viszont annyira odavan az análért, akkor nincs más hátra, csak előre. Szépen szakítson a nővel, és keressen valami anál-imádó nőt.
9/12 anonim válasza:
Engem férfi létemre sem vonz az anál. Csakapunci,csakapunci:)
10/12 anonim válasza:
sajnos a legtöbb fiúnál szerintem kizáró ok. én szerintem inkább lelépnék. ha rámerölteti, úgysem szeret igazából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!