Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A párom szeretné kipróbálni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom szeretné kipróbálni az anális szexet, de én nem akarom. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
30 éves nő vagyok. A párom 29. A régebbi kapcsolataiban csinálta. Az a baj,hogy ez engem annyira taszít. De ő meg annyira szeretné ha legalább megpróbálnám. De az,hogy valaki odanyúljon már attól rosszul vagyok. Az egyik barátnőm csinálta a pasijával és hiába volt óvatos, pár percig csinálták a vízes kádba ült és sírt annyira fájt neki.
2016. okt. 31. 17:31
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
96%
Mond meg neki hogy ez neked nem megy.. Ha igazán szeret akkor nem erőltet rád olyat amit te nem szeretnél. A barátnőd használt kellő mennyiségű síkosítót vagy nem? 22 L
2016. okt. 31. 17:33
 2/18 RRR ***** válasza:
84%

mivel te nem akarod ,nincs miről tovább beszélni

gondolom ő se azt élvezi,ha neked valami nem jó,fáj,viszolyogtat

a szex nem a "kell,muszáj" dolgokról szól....ezt talán ő is tudja a nagy eszével

2016. okt. 31. 17:34
 3/18 A kérdező kommentje:
Használt nem is csinálták végig, csak pár percig. Élete legrosszabb ötlete volt, azt mondja.
2016. okt. 31. 17:35
 4/18 A kérdező kommentje:
Igen tudja, csak ez így olyan rossz, hogy erre vágyik. Meg hogy az exével csinálta. Eddig mindenki meg volt elégedve velem, egyik pasim sem hozta fel ezt az anális témát.
2016. okt. 31. 17:37
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Semmi olyat ne csinálj, ne engedj amihez nincs kedved, szándékod, vágyad! A kölcsönösség arany szabálya a szexben!

Ha ezt nem érti meg akkor mehet tovább a következő csajhoz!

2016. okt. 31. 17:38
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

magyarázd el neki h a szex akkor jo ha mind a ketten akarjátok azt amit

esetleg ajánld fel neki h kipróbáltja egy felcsatissal :D

ha élvezi akkor esetleg te is benne vagy

(tuti nemet mond majd )

2016. okt. 31. 17:39
 7/18 RRR ***** válasza:
100%

azért ,mert az exe belement,neked nem kötelező !!!!

remélem nem ez ánuszodba szerelmes!!!

nehogy már te érezd magad rosszul,mert ő olyat erőltet,ami neked rossz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2016. okt. 31. 17:43
 8/18 anonim ***** válasza:
95%
Ja, a legjobb ha felhozod, hogy előbb Te seggbe dugod egy nagy mufasszal!
2016. okt. 31. 17:45
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Gondolkozz el, nem illetek össze. A következő lesz lehet a pisi, vagy kaki szex, és azt is csinálta az exe.

Szakítasz, aztán a következő pasid meg nem fog szeretni nyalni, akkor azzal sem illetek majd össze...

2016. okt. 31. 17:47
 10/18 anonim ***** válasza:
30%
Azért hallomásra nem lehet adni. Engem is ijesztgettek mindennel, de semmi negatív élményem nem volt.Mondjuk olyan partner kell hozzá, aki figyel rád, óvatos, nem csak durr bele.
2016. okt. 31. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!