Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom szeretné kipróbálni az anális szexet, de én nem akarom. Mit tegyek?
HA én lennék a pasid, nem kérnélek meg erre.
Ha szeretném, amikor nyalok, oda is nyalnék amikor már látom hogy fel vagy izgulva.
Amikor pedig már benned vagyok, simogatnám. Ha eléggé jól csinálom annyira fel vagy tüzelve, hogy engeded legalább az ujjam betenni.
Ha olyankor vissza utasítod a dolgot, akkor pedig tudomásul venném hogy te ezt nem szereted és kész.
Ahogy a te párod csinálja biztosan frusztráló, hogy annyira szeretné, te pedig nem.
Szerintem mondd meg neki, hogy ezt te nem akarod, ha határozottan kiállsz e mellett, le fog mondani a dologról.
Igazából az ő hibája...
Egy nőt bármire rá lehet vezetni(normál keretek közt) amit az ember szeretne, nem kell külön kérni.
Persze ahhoz meg normális technika kellene, nem az, amit csinál.
Ne hallomás miatt ne csináld, hanem magadért!
Én megértem mindkettő oldalt, de igazat az enyémnek adok. :)
Izgatni ok, ha igény van rá, de bemenni, feszegetni biológiailag nem célszerű... Stb.
F.
fel kell rá készülni és nem csak úgy durr bele
próbáltuk, nem volt igazán jó, de próbálkozunk inkább csak ujjazással
"Ha igazán szeret, akkor hetyetye hetyetye."
Én megértelek, nyilván kellemetlen lehet, hogy mindketten több kapcsolaton túl vagytok és valahogy meg akarsz felelni most is neki, nem valami visszalépést jelenteni. De szerintem az is sokat jelenthet, ha a próbában benne lennél. Ha mindenféle tapasztalat nélkül elveted, az inkább azt jelenti hogy nem ér neked ennyit. Ne más véleményére adj az övével szemben, az milyen jelzés már felé.. meg lehet nézni ujjal, ha nem bírod, azt úgyis tudod még kockázat nélkül jelezni
NAGYON gyoker dolog felhozni ilyen kenyes kerdesben az exet. mintha versenyezned kellene vele.
szerintem az analis szex jo. de nem barmikor, nem barkivel (es itt az is kritikus lehet, hogy az o farka milyen). es boritekolhato, hogy ha nem akarod, akkor nem lehet jo. ha nem izgat, akkor ez nem olyan, hogy majd kozben rakapsz.
azaz, ha nem, akkor nem. ne hagyd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!