Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 év után kiégett az intimitás közöttünk, már alig
nyúlunk egymáshoz. Nagyon szeretem, jó társ és anya, de
meg fogom csalni, mert hiányzik a szex, vélemény? (és
mindent kipróbáltam a segédeszközöktől az SMS-ig)
Ahol már nem működik a szex.... onnan már tovább kell lépni valahogyan... ha az egyik vagy másik része nem működik, annak a kapcsolatnak vége.
2017. aug. 25. 08:47
Alapvetően értelek...egy dolgot viszont nem árt tudni: a szexkapcsolat, vsgy egy egyéjszakás felboríthat mindent, lehet, hogy elveszted...lehet két szék között a padló is. Amit a párod csinál nem helyes, de jobb lenne, ha TI meg tudnátok oldani.
2017. aug. 25. 08:50
33/49 A kérdező kommentje:
34/49 A kérdező kommentje:
Most hogy rá gondolok, komolyan - felizgultam - szörnyű
Sok fizetős lány igényes, jól néz ki és dolgos. Ez egy szolgáltatás.
Ha ellustult és nem kezdeményez és mindent megbeszéltek akkor nem igaz teljesen amit állítasz. Neked ugyanis ez fontos. Ha mindent megbeszéltek akkor ő ezt tudja is. Ha ennek ellenére nem csinál semmit sem akkor őt nem érdeklik az érzéseid és a vágyaid. Magyarul nem törődik veled annyira hogy ez érdekelje. Ez eléggé aggasztó.
Lehet h ő az igazi, de jó kapcsolat jó szex nélkül nincs. Erre milliónyi példa van.
2017. aug. 25. 09:09
25# ilyen szövegekkel csak a magadfajta FÉRGEK nyugtatgatják magukat, akik a legkönnyebb utat választják: a megcsalást. de a 14%odból ítélve nem csak én gondolom úgy, hogy féreg vagy :D ;)
2017. aug. 25. 09:32
37/49 A kérdező kommentje:
remélem nem rám gondolsz.....Amúgy nem fogom megcsalni, eldöntöttem....
38/49 A kérdező kommentje:
felállítottunk néhány szabályt, kíváncsi vagyok működni fog-e....:-)
#36:
61% az, akárcsak a tiéd. De pont nem érdekel, hogy ki hány százalékra pontoz.
Ezek szerint sikerült a tyúkszemedre taposni mert te is valami elhízott tohonya feleség lehetsz, aki egész nap csak a netet bújja, aztán téged is megcsalt a pasid (sőt remélem megfogadta a nekem adott tancsácsodat és már rég nem kínlódik veled). Az az igazi féreg, aki már rég csak azt nézi, hogy van aki eltartsa, de marhára nem érdekli, hogy a másik szenved mellette. Az ilyen meg is érdemli, hogy felszarvazzák, aztán kidobják a fenébe.
2017. aug. 25. 11:17
Jó sok ökör van itt mondhatom.... Rengeteg olyan pár van akik a külön utat választotta, mert valami nem működik, hiába gyerek és vagyon, ez nem lehet kifogás! A gyereknek is jó és a szülőknek is, hogy nem egy szar kapcsolatban maradnak. Ekkor sutyerákok ne legyetek! Tartom a véleményem, aki megcsalja a párját, egy gerinctelen féreg. Emberek vagyunk az ég szerelmére, meg kell beszélni a gondokat, ha ketten nem megy, akkor szakember segítségét kell kérni. Ha megvan a szeretetet akkor maximum okkal van lustaság, de alapjáraton szereti kényeztetni a párját... Remélem,aki ilyen undorító embernek nem nevezhető valami, soha az életben nem lesz boldog és nem lesz normális kapcsolata, mert, nem érdemli meg. Éljen akkor egyedül vagy nyitott kapcsolatban.
2017. aug. 25. 11:26
Kapcsolódó kérdések: