Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet velem a probléma, miért nem kívánom a szexet már? Mások is vannak így evvel?
45 éves, két gyerekes nő vagyok. Régen kifejezetten élénk volt az intim életünk, de jó ideje nem foglalkoztat a szex. Férje egyre nehezebben viseli, sok vitánk van ez miatt. Pontosabban, manapság már szinte átnéz rajtam.
Érdekelne, más nők is átélik ezt?
Lehet éppenséggel betegség tünete is.
Ha valami okból (mondjuk, petefészek- vagy mellékvese-probléma miatt) kevesebb tesztoszteron termelődik a szervezetedben, ez többek között a libidó csökkenésével is jár.
Ha emellett azt látod, hogy a szőröd nem nő olyan gyorsan, mint régebben (pl. borotvált lábon), meg elvékonyodik a szemöldököd, nehezebben értesz meg dolgokat, gyakran van erős szívdobogásod, fáradékony vagy, akkor érdemes ennek utánanézni.
Teljesen normális állapot. Van, akinél korábban, és van akinél később, de mindenkinél jelentkezik. Ezért szerencsés az, ha a pasi 6-8 évvel idősebb. Nála ugyan akkor sem fog elmúlni a vágy, de kevésbé gyötri meg, ha ennyi év van köztük.
Az én asszonykám 52 volt, mikor átesett ezen, és azóta bizony csak hetente (és sok odaadással) tudom feltüzelni a vágyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!