Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a véleményetek az előjátékról?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az előjátékról?

Figyelt kérdés

Női, férfi szempontból, hogyan látjátok, mennyire fontos, mit vártok el, van-e egyáltalán? Szokott ez konfliktus lenni a párkapcsolataidban?

Mindenre kíváncsi vagyok a témát érintve, akár egyéni történetekre is.

Mindössze kíváncsiság vezényel. :)

22/N

2016. ápr. 20. 00:17
1 2
 1/17 RRR ***** válasza:
100%

persze,hogy fontos

valamikor hosszabb,valamikor rövidebb,de akár orgazmusba is torkolhat

f

2016. ápr. 20. 00:22
 2/17 A kérdező kommentje:

Jo olvasni, hogy férfi létedre hasznosnak találod!

Köszönöm a választ:)

2016. ápr. 20. 00:23
 3/17 RRR ***** válasza:
100%

a nő élvezete,kéje,orgazmusa nélkül,semmit se érne az egész

1 voltam

2016. ápr. 20. 00:27
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Előjáték nélkül nincs szex szerintem. Házat sem építesz alap nélkül, vagy ha igen az olyan is amilyen:)

Férfi létemre én néha jobban igénylem mint barátnőm. Nekem nem is megy úgy, hogy gyorsan levetkőzzünk és durr bele. Volt hogy így próbáltuk, én izgattam kicsit barátnőmet és gyorsan be akartam rakni...hát egyik legrosszabb élmény, nem volt teljesen merev, nem is lett belőle szex.

Visszatérve: itt hangolódunk egymásra, a kölcsönös izgatás, egymás csókolgatása, simogatása... a kedvenc részem :D Nincs jó szex jó előjáték nélkül. De itt is fő a kommunikáció, hogy el tudjátok mondani, hogy mit hogyan szerettek.

Az előjáték a csókolózással, egymás simogatásánál, vetkőztetésénél kezdődik és nem az orálnál :) mondjuk azt jobban szeretem adni mint kapni :)

Konfliktusra nem nagyon emlékszek, max egy két apróság amit egyből meg is beszéltünk.

22/f

2016. ápr. 20. 00:31
 5/17 A kérdező kommentje:
Ezeknek nagyon örülök:) Ha így álltok egy nőhöz, akkor Ti aztan tényleg megérdemlitek a boldogságot a párkapcsolataitokban! Meg ne változzatok ^^
2016. ápr. 20. 00:42
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Fontos, hogy kellőképpen elő legyen készítve a terep.

A durr bele dolgoktól a falnak megyek.

A férfiakat könnyű felizgatni, de nekünk nőknek több idő kell ehhez.

Néha összekaptam barátommal, hogy nem fordított kellő időt az előjátékhoz, mert ő gyorsan a lényegre akart térni.

Szeretem ha megadják a módját, éreztetik velem, hogy nő vagyok, nem csak arra a bizonyos testrészre utaznak...

2016. ápr. 20. 00:43
 7/17 A kérdező kommentje:
Teljesen egyetértek kedves 6. válaszoló!
2016. ápr. 20. 00:45
 8/17 RRR ***** válasza:

nem fogok

kisdobos becsszó!:DDD

1voltam

2016. ápr. 20. 00:48
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Fontos. A nőnek fontosabb. Megvan a maga élettani háttere, de le nem írom. Hosszú. Olvass szexuálpszichológia könyveket.
2016. ápr. 20. 00:56
 10/17 A kérdező kommentje:

Kedves 9.!

Jelenleg pont azt olvasok:)))

2016. ápr. 20. 00:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!