Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az előjátékról?
Női, férfi szempontból, hogyan látjátok, mennyire fontos, mit vártok el, van-e egyáltalán? Szokott ez konfliktus lenni a párkapcsolataidban?
Mindenre kíváncsi vagyok a témát érintve, akár egyéni történetekre is.
Mindössze kíváncsiság vezényel. :)
22/N
Szerintem is jó dolog az előjáték, de bevallom azt is élvezem ha egyáltalán nincs. Meg van annak is a maga varázsa hogy csak úgy hirtelen behatol. Nyilván ehhez azért kellően síkosnak kell lennem eleve belül, mondjuk nálam ez nagyon gyorsan megy.
Imádom mikor hosszú előjáték előzi meg a szexet, és ha egyáltalán nincs, de ezek a ritkábbak nálunk. Valahol a kettő között szokott lenni általában.
Konfliktus még soha nem volt ebből.23l
Anélkül nekem kösz, de szex sincs.
És muszáj, hogy elélvezzek előjátéknál, mert másképp nem tudok, és ha nincs előtte orgazmusom, az aktust sem élvezem.
Én nagyon szeretem a "nem penetratív" "játékokat" :D Szóval nálam mindig alap, sőt én simán hajlandó lennék kiszolgálni párszor a partnerem, de erre kb senki nem nyit, ami fura.
Neked mi a véleményed a kérdésben, kérdező? Érdekelne :D
Nálam fontos az előjáték, talán annyira mint maga az aktus.
Azt várom el, amit vissza is adok. Nem várom el, hogy a lány kényeztessen a szájával úgy, hogy én ezt nem viszonoznám. Nemcsak magamra figyelek, hanem a partnerem élvezetére is.
Még sosem volt ebből konfliktusom.
25/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!