Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 13 év után kiégett az intimitá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13 év után kiégett az intimitás közöttünk, már alig nyúlunk egymáshoz. Nagyon szeretem, jó társ és anya, de meg fogom csalni, mert hiányzik a szex, vélemény? (és mindent kipróbáltam a segédeszközöktől az SMS-ig)

Figyelt kérdés

2017. aug. 24. 23:58
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
97%

Egy kapcsolat egy íratlan szerződés. Ha megszeged akkor számolj a következményeivel. Szóval szerintem jogos lehet a pótlás. Nem kell élve eltemetned magad.

Ha nem eteted a kutyád, bárhogy is szeret téged attól még mástól el fogja fogadni a kaját.

2017. aug. 25. 00:22
 12/49 anonim ***** válasza:
10%
Hogy lehet ennyi időt kibirni egy nővel? Nekem 3 év volt a leghosszabb, de már fél év múlva másik pinát kívántam..
2017. aug. 25. 01:18
 13/49 anonim ***** válasza:

Tudom mirol beszelsz. Egy a lenyeg: ne tudja meg ha ugy aksrsz felrelepni hogy nem hagyod el.

Fizetosre aldozz. Ott csak uritessz es kesz. Fix szereto egy ido utan hisztiznk fog es indulba botrany.

.

.

Vagy:

Hagyd el es keress valakit. Ez koltsegesebb es macerasabb. Hidd el tudom. En ezt csinaltam.

2017. aug. 25. 01:36
 14/49 anonim ***** válasza:
75%
Azt írod,hogy van odafigyeles a reszedrol... ez miből áll? Mert ha ez csak a szexben merul ki ,akkor az nem eleg egyetlen nonek sem.
2017. aug. 25. 02:35
 15/49 anonim ***** válasza:
95%
Minden reggel ,amikor felkel es reggelit keszit neked,uzsonnat csomagol,ebedet foz,vagy vacsorat,mos,takarit rad,helyetted is gondozza a kozos gyerekeiteket, megkerdezi hogyan telt a napod, odafigyel rad (ugy hogy meg mellette dolgozik is). Megkoszonod ezeket minden nap? Vittel neki viragot,csokit neha,csak ugy? Szoktad mondani neki ,hogy szamodra gyonyoru es hogy meg mindig nagyon kivanod,hogy szereted? Nem ismerlek titeket ,az eseteteket,de tudom ,hogy egy not meghoditani kell ,nem pedig elvarni tole ,hogy egy faraszto nap utan gesakent kenyeztessen. Meg megemlitenem a beszelgetes hianyat,a kozos tema ,kikapcsolodas elmaradasat. Ezek mind a kiabrandulashoz vezetnek egy nőt . Amennyiben a fent leirtakat sosem mulasztod el, tokeletes ferj vagy ,viszont ha igen te sem teszel meg olyasmit neki,amit biztosra veszek,hogy nagyon szeretne. Egy nő...
2017. aug. 25. 03:15
 16/49 A kérdező kommentje:
Maga a házasságunk jól működik! Mindent megbeszélünk, van törődés, beszélgetés, meghittség, hidd el ezzel a dologgal tuti nincs gond, egyedül a szex nem működik, ellustult és nem akar ezen változtatni.
2017. aug. 25. 05:49
 17/49 A kérdező kommentje:
Még sosem voltam fizetős menyecskével, nem igénytelenek, ostobák túlságosan? Van olyan "szolgáltató", ami igényesebb hölgyekkel dolgozik?
2017. aug. 25. 05:57
 18/49 anonim ***** válasza:
Itt van az amit mondtam tegnap... nem tudod elkerülni hogy a dolgok ne válljanak rutinszerűvé, ezért nem házasodnék meg soha, a szerelem is elmúlik ez törvényszerű, elmúlik a varázs, elmúlik a remegés, nem tudtok egymásnak újat mutatni már egy idő után.
2017. aug. 25. 07:00
 19/49 anonim ***** válasza:
80%
Legyen már annyi gerinc benned, hogy ha más lukra vágysz, akkor nem sunyiban csinálod, hanem először szakítasz, aztán utána mehetsz annyira lukat tömni amennyit akarsz. Ha megcsalod, megtudja, tuti szarrá megy a kapcsolat is. A leírásod alapján, már eleve veszve van, egy jó kapcsolat nem ilyen.
2017. aug. 25. 07:23
 20/49 anonim ***** válasza:

Fizetős nő? Na szép lenne,ha minden alkalommal ,amikor szexre vagysz fizetos holgyhoz mennel. Nehogy mar arra kolts... Gondolom a csaladnak is jol jon az a penz.

Figyelj,ha tenyleg annyire nem mukodik ez a resze a kapcsolatnak ,masban viszont jol egyeztek ,akkor vesd fel neki a nyitott hazassag otletet. Talan az neki is tetszene ,sőt, lehet visszahozna az egymashoz valo vonzalmat. Ha nem megy bele ,akkor keress egy hazas not ,aki szinten efajta kapcsolatra vagyik, ő tuti nem akar majd idővel többet. 15.

2017. aug. 25. 07:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!