Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 év után kiégett az intimitás közöttünk, már alig nyúlunk egymáshoz. Nagyon szeretem, jó társ és anya, de meg fogom csalni, mert hiányzik a szex, vélemény? (és mindent kipróbáltam a segédeszközöktől az SMS-ig)
Figyelt kérdés
2017. aug. 24. 23:58
21/49 anonim válasza:
Mi változott a kapcsolatotok eleje óta?
Gondolom te is meg ő is egy kicsit kényelmesebbek lettetek.
Próbáld azt felidézni ami régen volt.
Vidd el egy-egy vacsorára valahova.
De ha a részéről nincs meg a vágy akkor dolgozz magadon egy keveset. Pár hónap edzéssel olyan alakod lehet amire szívesebben néz a feleséged. Akkor a vágy is megnövekszik benne.
22/49 anonim válasza:
Minden nő ellustul kapcsolatban egy idő után. Mintha nekik lenne melós a szex. Én legutóbb fél évig bírtam a szexmentességet, aztán találtam egy igazán szexéhes és perverz kiscsajt. Na azzal bepótoltam mindent. Utána szakítottam vele, mert még mindig az asszonyhoz ragaszkodok, viszont jót tett a kapcsolatunknak mert asszonynál bekapcsolt a 6. érzék és a féltékenység és gyanakvás felrázta kissé őkelmét.
23/49 A kérdező kommentje:
Az egész story egy elvi gondolat, persze nem azt jelenti, hogy meg is teszem....Heti több edzésem van, a testemmel semmi gond :-)Mondhatom, most vagyok a legjobb formámban!
2017. aug. 25. 07:38
24/49 anonim válasza:
13 ev alatt a legjobb kapcsolatban is ellaposodik a szex, mit vartal, hogy mindig olyan rozsaszin kod lesz, mint az elejen?? ennyi ido utan mar szerelem sincs, ami nyilvan pluszt tett hozza, meg mar hozzaszoktal a vele valo szexhez, igy nem annyira izgalmas, ennyi. de ha ezert megcsalod, akkor egy utolso fereg vagy, es erre nincs jo magyarazat. meg ha valaki ennel nagyobb "bunt" kovet el, akkor sem... el kell fogadni, hogy mar nem ugy megy koztetek a dolog, mint 20-30 kozott, ez az elet rendje. viszont ha a megcsalason gondolkozol, inkabb valj el tole, mindenki jobban jar.
25/49 anonim válasza:
#24 féreg a k.anyád. Könnyű kimondani, hogy váljanak el, látszik, hogy sz*rt se tudsz. Ha összeköt a közös vagyon, a gyerek (és hát a kérdező részéről a vágy, meg a remény, hogy jobb lesz), akkor nem olyan egyszerű csak úgy elválni. Teljességgel megértem a dilemmáját, sokadik eset, amivel találkozom. A pasi edz, jól néz ki, még mindig kívánná a feleségét, de az már egy elhízott lusta disznó, aki inkább az evésben éli ki magát (okés nincs mindig elhízva)
26/49 A kérdező kommentje:
Nincs elhízva, sportos és csinos, és maga a házaséletünk, komolyan mondom irigylésre méltó! A szex nem működik, ha kell inkább kasztráltatok, minthogy váljak....szóval marhaság amit írsz
2017. aug. 25. 08:19
27/49 anonim válasza:
Sportos és csinos? ...és mégis frigid? Fura. Ki kellene szedned belőle az igazságot, hogy mi a baja. Fogamzásgátlótól is lehet vágycsökkenés. Valamelyik barátnőjét kellene kifaggatnod, hátha az tudja a valós okot.
28/49 A kérdező kommentje:
Nem frigid, csak ellustult és csak magára figyel, neki mindig jó és kezdeményez is, én meg már egyáltalán nem akarok vele ágyba bújni, mert csak addig érdekli a dolog, míg ki nem elégül. Utána, meg összepiszkolhatom. Nem vagyok vibrátor
2017. aug. 25. 08:32
29/49 anonim válasza:
Légy férfi! Nem vagy férfiatlan? Nem lehetséges?
30/49 A kérdező kommentje:
Az vagyok! Minden alkalommal úgy bújok ágyba, mintha ez volna az utolsó. Mai napig felizgat a látványa, pedig sok száz nőn túl vagyok ( és nem csaltam meg). Azt hittem, már mindent tudok a női nemtől, de úgy látszik semmit se! És a mai napig kapok felmérést, de tényleg Ő az igazi, de a szex nem működik. Aztán most, hogy a bánatomat kiírtam magamból, lehet újult erővel állok a dologhoz
2017. aug. 25. 08:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!