Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális az, hogy annyira...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális az, hogy annyira félek a nemi betegségektől, hogy inkább már orális szexet sem csinálok alkalmi kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Illetve komoly kapcsolatnál a partneremmel std teszt nélkül semmi nincs? Ez beteges már szerintetek?

2017. aug. 21. 12:30
1 2 3 4 5 6 7
 61/67 anonim ***** válasza:
0%

Édesanyád a fogyatékos te csicskalelkű! :D

Ezt írtad te-> "Illetve kiemelt, hogy az ő kezelte közül egyről se tud, aki így fertőzödött meg."

Az orvos viszont azt nyilatkozta, hogy: egyetlen beteg sem mondta, hogy orálisan fertőződött volna meg.

Itt a szövegértés/értelmezés a primitív agyadnak nagyon nem megy!

Az előzőekben viszont világosan leírtam, hogy mi az orvos ezen nyilatkozatával a probléma.

2017. aug. 21. 20:16
 62/67 anonim ***** válasza:
0%
Megnyugodtam. Nem vagy Szlávik János és szerencse soha nem leszel. Néha a WHO lapjára is feltévedhetnél te buta homár. Orális szexszel minimális az átvitel a világ minden táján. Tán országonként is bontva van... De legyen a kedvedért az 1% 50,mert olyan hü lye vagy, mint a se gg és addig úgyse fogod be a po fád míg nem adnak itt neked igazat. Gyö kér bűz erátor
2017. aug. 21. 20:22
 63/67 anonim ***** válasza:
0%
Egyszerűen ezt hívják sötét parasztnak a sakkban. Pápá
2017. aug. 21. 20:24
 64/67 anonim ***** válasza:
57%

A releváns kockázat csakhogy tisztában legyél vele:

1-3%-ban orálisan fertőződtek világszinten.

A szexualitásban az orális szex mintegy fele teszi ki a mai szexuális érintkezést.

A szájban lévő herpesz, ínysérülés(ami mellett fertőzhet a HIV vírus) mintegy 5%-ra tehető.

Amennyiben a szájüregi sérülést nézzük az ilyen esetekhez mérten a fertőzésveszélye már akár 80%-is lehet, hiszen az orálisan érintkező emberek 5%-ából adódik az 1-3% fertőzés.

Így tehát az orvos által levezetett tendencia nem releváns a fertőzések valószínűségében.

Itt annak van szerepe, hogy az adott seb, sérülés fertőzőképes e vagy sem, így a fertőzésveszély a szájüregi sérüléseknél, orális érintkezéssel 50%.

2017. aug. 21. 20:36
 65/67 anonim ***** válasza:
Nem normális. BETEGES
2017. aug. 22. 21:43
 66/67 anonim ***** válasza:
Nem normális.
2017. aug. 24. 18:27
 67/67 anonim válasza:
Volt hogy én is így álltam hozzá a dologhoz, de aztán rájöttem, ha így élném az életemet más területtel kapcsolatban is, akkor tuti hogy a stressz nyírna ki és nem az, amiktől félnem kéne. Nem kell ezt túlgondolni, csak ésszel kell csinálni. Mikor beülsz autóba, vagy átmész a zebrán, akkor sem járhat az a fejedben, hogy statisztikailag x % esély van, hogy baleseted lesz, elütnek. Szerintem meg kell itt is találni az aranyközéputat, semelyik véglet nem jó. Remélem segítettem :)
2017. aug. 30. 23:48
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!