Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az, hogy annyira félek a nemi betegségektől,
hogy inkább már orális szexet sem csinálok alkalmi
kapcsolatban?
51/67 A kérdező kommentje:
Hiába linkelgetsz, egy több százezres HIV fertőzött ön végzett vizsgálatot egyetlen magyar orvos sem tudja hitelt érdemlően meghazudtolni!
2017. aug. 21. 19:42
Hagyd rá. Ő okoska a Hupikék törpikékből.. :) Szánalmas. Mégha orvosi végzettsége lenne és ezzel foglalkozna.... Egész életében azon fog rettegni, hogy mit kap majd el épp... :)
2017. aug. 21. 19:54
Szóval kérdező, szerintem hagyjuk itt és majd ha senki nem foglalkozik a baromságaival, végre eltolta a bicajt oda, ahol vágynak a leépítő társaságára.. 😂
2017. aug. 21. 19:56
A videóban pont egy tudóscsoport eredményeinek mond ellent az orvos, mivel ő kizártnak tartja, hogy orálisan fertőződjön meg valaki.
A tudóscsoport szerint a fertőzöttek 1-3%-a orális úton fertőződött meg.
Az orvos a videóban arra hivatkozik, hogy egyetlen fertőzött sem számolt be róla, hogy orális úton fertőződött volna meg, ami eleve egy olyan nyilatkozat ami nem állja meg a helyét, hiszen a beteg honnan tudná, hogy mikor és hogyan fertőződött, mikor egy részüknél csak évek múlva derül ki a HÍV vírus jelenléte!!!?
2017. aug. 21. 19:59
56/67 A kérdező kommentje:
A magyarországi betegeiről beszélt. te nem vetted észre?! :) Tényleg szánalmas vagy. Rettegés egész életedben, hogy itt Magyarországon te orális szextől Hiv+ leszel... :D Ennyire értetlen és sötét már nem lehet valaki, hogy nem tud szöveget értelmezni. Hány éves vagy? 5? Nah én mentem. :XD Jó monológ :D
#53! Te a kérdező lehetsz egy másik nick-ről, mivel pont olyan sötét vagy, és olvasni/értelmezni nem tudod a tényeket, csak a buta infekcióidat hajtogatod és bizonygatod, mint egy óvodás a csoporttársainak, mikor nagyokat akar mondani.
2017. aug. 21. 20:04
Kérdező!
Te most azt akarod mondani, hogy a világ más pontján máshogy terjed a HIV vírus mint Magyarországon?
Biztosan meg is kérdezi a vírus, hogy te magyar vagy e?, és akkor nyálkahártyán téged nem fertőzlek, majd csak a németeket és a franciákat...:D
Nagyon sötét vagy az ilyen hozzászólásaiddal!
2017. aug. 21. 20:07
Én már jóval előtte megmondtamot, hogy egy szövegértelmezésre képtelen buta homár a csóka. A videóban még meg is jegyzi, hogy bizonyítva nincsen, de minimális az esélye és azt is elmond ja miért. Illetve kiemelt, hogy az ő kezelte közül egyről se tud, aki így fertőzödött meg. Szerintem ülj vissza az iskolájába, mert sem az olvasás, sem a magnóhallgatás, sem a szövegértés nem megy. Na, viszlát 😂 Egyedül maradtál az értelmi fogyatékosságoddal. GOODBYE
2017. aug. 21. 20:10
53%,szerintem te beteg vagy agyilag és eléggé unatkozol. Nem csoda, hogy megunja ezt mindenki. te az orvosoknak sem hiszel, tipikusan az az öndiagnoszta f. s. z típus vagy..... Erre mást nem lehet mondani. De felesleges veled vitázni, mert gy. ökér vagy és nem véletlen, hogy mindenki lepontoz téged....
2017. aug. 21. 20:14
Kapcsolódó kérdések: