Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mostani tinilányok, huszonéves csajok miért rendezik le az alkalmi dolgok többségét egy szopással? Lányok, vélemény?
Mindketten vonzódtok egymáshoz, adott a szitu, flörtölés, egymáshoz érintgetések stb. elkezdtek kavarni egy buliban, egyetemen, városban vagy bárhol, és csomószor csak lepippant a csaj. Több srác ismerősöm is mondta már ezt, szexbe lusták belemenni.
Vagy manapság a mai lányoknál ez ilyen snassz dolog, mint régen a szájrapuszi első randi végén?
A nő máshogy működik ebben, egy férfi az orgazmusa után már nem szívesen fáradozik tovább a nő kielégítésével, egy nő az orgazmusa után még simán kielégíti a férfit, vagy akár úgy is, hogy viszonzatlan lesz (pl. orális szex), még ha nem is a világ legélvezetesebb dolga lesz a számára, de egy pasi mondjuk nem bírná ki, hogy csak megujjazon egy csajt aztán menjen haza szexuálisan teljesen felhúzva.
Az egy dolog, hogy a kölcsönös vonzalom megvan, de egy évfolyamtárssal való kavarás, smacizás becsiccsentve valami egyetemi bulin még nem nyomós ok, hogy a szex sorra kerüljön a sok macerájával, meg nyilvánvalóan a kételyekkel a kevésbé ismert ember végett.
Nyilván a nő érzi, hogy a férfi fel van spanolva, és ez egy egyszerűbb és a férfi számára is élvezetes út, hogy a vágyakat lecsillapítsa.
Örülj, hogy van aki egyáltalán lepippant, nálam a szopás se férne bele, és nem azért mert lusta lennék.. :D
22/N
Nagyon kevés lánynak van orgazmusa alkalmi kapcsolatból. Nekem a mostani párommal 3 hónap együttélés és napi szintű szexelés után sikerült először elmenni. Azóta viszont rendszeresen sikerûl.
Vagyis ha a lány tudja, hogy valószínűleg úgysem fog kielégülni, minek kockáztasson terhességet, vacakoljon azzal, hogy szobát, ágyat keressenek, stb?
Nálam nulla ismeretséggel az orál sem férne bele, örülj, hogy ennyi van legalább.
35N
Lehet nem akarják elveszteni a szüzességüket :D
Vagy amiket előttem írtak, hogy ez kényelmesebb, egyszerűbb, meg orgazmusuk nem kesz ugyan, viszont jó buli...
De igazából nem tudom, én még sose csináltam ilyet, egyszer volt alkalmi kapcsolatom, de azt bizony nem vettem a számba, nekem az még a szexnél is intimebb. Na meg nem is vagyok érte oda, volt akivel kapcsolatban se csináltam soha. Szóval inkább örülj hogy ennyi is van :) Meg tudtommal van hogy a pasi se akar többet, neki is kényelmesebb ha csak lepippolja a csaj a wc-ben.
Ha azok a csajok úgy állnának ehhez a témához, ahogy én, akkor még szopás se lenne. :D Ugyanis nem szokásom alkalmi kapcsolatokat létesíteni.
De ha egyszer arra vetemednék akkor mi az már, hogy én szopok és ki se vagyok elégítve?!
A minimum, hogy kinyal a srác, nem?
Az ilyen buliribik annyira csicskalelkűek. :D
Legalább annyi eszük lenne szerencsétleneknek, hogy viszonzást várjanak el.
Mert remélem senki nem hiszi azt, hogy a sima szopást élvez a lány. :P Pláne ha idegent szop. Egyik csajnak se csikló a nyelve. :D
(Egy "mai tinilány")
Mert nem k..ratják szét magukat ennyi .. Vagy épp havi baj van
Szopást gyakorolni pedig bármikor lehet.
Jah és nem kell attól parázni hogy 2 hét múlva 2 csík lesz e a terhességi teszten mert esetleg nem volt biztos benne hogy nem e ki lyukadt az óvszer..
23 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!