Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Alkalmi szexből lehet kötődés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alkalmi szexből lehet kötődés a felek között?

Figyelt kérdés
Lassan 3 éve tart köztünk. Én kezdetektől nagyon kötődtem és talán nem szabadott volna, de belementem, hogy csak szex legyen. Viszont most elmondtam neki, hogy kötődök nagyon hozzá, vannak érzelmeim. Annyit mondott, hogy ő nem szeretne érzelmeket, viszont szexet igen és ha szeretném, akkor folytassuk ezt. Azt érzem, hogy nem bírnám ki,ha vége lenne. Szükségem van rá. Ne ítéljetek el ezért. De ha esetleg tudtok valamit tanácsolni, szívesen veszem. Mert valahol szeretnék ebből kiszállni, sokat szenvedek. De nem tudok elég erős lenni.
2017. júl. 20. 12:57
 1/5 anonim ***** válasza:

Gondolj arra hogy többet érsz ennél...biztos. találsz olyat aki normálisan fog szeretni...

De neked kell ennek véget vetni,ö biztos nem. fog,neki igy kényelmes...

2017. júl. 20. 13:13
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

A szexkapcsolatban mindig fennall a lehetosege annak, h az egyik fel beleszeret a masikba. O egyenes volt, megmondta, hogy reszerol ez nem viszonzott es nem is lesz az. Szoval csak akkor folytasd, ha kepes vagy ezt tudomasul veve folytatni. Mert ha nem, az a tovabbiakban gondot fog okozni kettotok kozott, es te is serulgetsz. En nem ismerlek teged, de azt magambol kiinduova tudom, hogy ugyan fajdalmas lenne az elvalas, de en nem birnam ki azt a lelki gyotrekmet, h soha nem fogja nekem ezt viszobozni. En veget vetnek akkor ennek.

F

2017. júl. 20. 13:33
 3/5 anonim ***** válasza:
Velem ugyanez volt, minel hamarabb vess veget ennek, csak szenvedsz igy! Legy eros, azota en a szerelmet is megtalaltam mas oldalan. Hajra!
2017. júl. 20. 13:42
 4/5 anonim ***** válasza:
simán. de még milyen ...
2017. júl. 20. 14:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha kötözős szexet csinálsz akkor lehet, hogy kötődni fogsz hozzáXDDDDDDD
2017. júl. 21. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!