Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A mostani tinilányok, huszonév...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mostani tinilányok, huszonéves csajok miért rendezik le az alkalmi dolgok többségét egy szopással? Lányok, vélemény?

Figyelt kérdés

Mindketten vonzódtok egymáshoz, adott a szitu, flörtölés, egymáshoz érintgetések stb. elkezdtek kavarni egy buliban, egyetemen, városban vagy bárhol, és csomószor csak lepippant a csaj. Több srác ismerősöm is mondta már ezt, szexbe lusták belemenni.

Vagy manapság a mai lányoknál ez ilyen snassz dolog, mint régen a szájrapuszi első randi végén?

2017. júl. 21. 01:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

sokan nem akarnak igazán szexelni, főleg egy futó kalanddal, de azért szeretnének kicsit perverzkedni, játszani, valami rosszaságot csinálni és ehhez ideális az orál. Élvezik, vagy azért, mert tényleg csintalanok és ez jó nekik, vagy azért, mert egy srácot szopnak, vagy azért, mert jót akarnak csinálni a pasinak.

Megnevettetted, jól érezte magát veled vagy bármi és emiatt valahogy viszonozni akarja.

Annyi oka lehet. De a leginkább az, hogy nem akarja bárkinek szétdobni a lábát. Manapság az orál már nem számít annyira tabunak, és lehet azt mondják, hogy orált csak a szerelmednek, de tapasztalat inkább azt mutatja, hogy nem.

2017. júl. 21. 10:41
 12/18 Diavolino44 ***** válasza:
0%
Szerintem inkabb az van ami te irsz, kevesbbe ribi dolog leszopni valakit, mint megengedni megdugni magat. De nem vonom ketsegbe egyaltalan, hogy az orgazmust megelni alkalmi kapcsolatban nehezebb. (Bar ez inkabb a nok hibaja, mert nem tanuljak meg, hogyan mukodik a testuk, sok lany nem is maszturbal egyaltalan)
2017. júl. 21. 12:17
 13/18 anonim ***** válasza:
10%
Nekem rendbe van, en szeretek szajba elvezni.
2017. júl. 21. 13:06
 14/18 anonim ***** válasza:

"Bar ez inkabb a nok hibaja, mert nem tanuljak meg, hogyan mukodik a testuk, sok lany nem is maszturbal egyaltalan"

Ennél nagyobb dőreséget írni nem lehetett volna :D

2017. júl. 21. 13:11
 15/18 anonim ***** válasza:
Engem is pippantottak le de én jobban örülök egy pippantásnak, mint a szexnek.
2017. júl. 27. 00:15
 16/18 fannika29 ***** válasza:
Egy oral kevésbé intim.. :)
2017. júl. 27. 13:50
 17/18 anonim ***** válasza:
tudják nagoyn jól, hogy a férfiak nagy hányada megelégszik ilyesmivel, és valóban kevésbé körülményes, ha nem jó a hely és az idő
2017. szept. 12. 09:18
 18/18 anonim ***** válasza:
Nekem sajnos ilyen meg nem volt. Pedig élvezném és viszonoznám is szívesen. :) Olyannyira, hogy volt már több csaj akit nyelvel, ujjal kielégítettem de nem kaptam erte semmit. Pedig örültem volna. Volt olyan akivel szívesen összejöttem volna utana is de csak kihasználtak. :(
2017. szept. 12. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!