Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális az, hogy annyira...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális az, hogy annyira félek a nemi betegségektől, hogy inkább már orális szexet sem csinálok alkalmi kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Illetve komoly kapcsolatnál a partneremmel std teszt nélkül semmi nincs? Ez beteges már szerintetek?

2017. aug. 21. 12:30
1 2 3 4 5 6 7
 41/67 A kérdező kommentje:
Leírtam, h honnan. És nemcsak én mondom ezt. Felremagyarazol folyamatosan. Annyira evidens, hogy meleg a hív pozitív ismerősöd....
2017. aug. 21. 18:17
 42/67 A kérdező kommentje:
Vagy nincs is ismerősöd és te magad vagy hiv+. Ez valahogy inkább eljön mostmar
2017. aug. 21. 18:18
 43/67 A kérdező kommentje:
Védekezni kellett volna és most nem azt bizonygatnad itt, hogy nem tudod hogyan, kitől l lettél fertőzött. De biztos nem orálisan. Erre fogadok is
2017. aug. 21. 18:21
 44/67 anonim ***** válasza:
0%

Érdekes feltételezéseid vannak, és nem értem miért lényeges az ismerősöm szexuális beállítottsága?!

Szerintem csak nem tudod elviselni, hogy az általad istenített orvos nem mindenben a valóságnak megfelelően nyilatkozik..

2017. aug. 21. 18:29
 45/67 anonim ***** válasza:
56%
Normális. Ám a HIV fertőzésnek orális szex által igen kicsi a valószínűsége, még akkor is, ha egy fertőzött férfin végzel munkát. Análisnál már megnő az esély. Amúgy az eddigieket olvasva, vitapartnered az ominózus + személy. És valószínűleg tényleg meleg, mert a kérdésedre nem válaszol. Valószínűleg szégyenli, hogy így kapta el. De a meleg közösségek nagyon másképp élnek. Van ismerősöm, akinek egy évben 411 partnere volt. Vezette egy naplóban. Szóval életvitelük sok esetben alátámasztható az általad felvetettek alapján. BÁR nem mindenki ilyen, de többségük igen.
2017. aug. 21. 18:36
 46/67 anonim ***** válasza:
56%
44. Eléggé fontos a beállítottság, mivel Magyarországon a legtöbb kiszűrt beteg homár. Ez elmond mindent. Ha szerinted nem, akkor tévesztméid vannak. Amúgy pedig Szlávik dr. az egyik legjobb infektológus ma Magyarországon. Én is inkább őt tartom szavahihetőnek Veled szemben.
2017. aug. 21. 18:40
 47/67 anonim ***** válasza:
51%

Na megjött egy IQ-betyár, aki mindent tud még rólam is így az éteren keresztül..:D

Szerintem a jóslást, és kuruzsló írásaidat hagyd a jósnőkre, és kommentekben hiteles adatokra hagyatkozz.

411 partnert a legjobb pasi, de nő sem csinál meg egy év alatt!

A beteges hülyeséget az oviban még elhitetheted, de egy értelmes ember csak kiröhög téged!

Egyébként még most sem értem, hogy hogyan jön ide az én személyem, és miért lenne lényeges..

2017. aug. 21. 18:45
 48/67 anonim ***** válasza:
56%
44. Eléggé elvagy tévedve a legtöbb meleg életvitelét illetően... Glory Hole-ok, sötét szobák és stb. A legtöbbnek évi 500 felé is megy a partnerszáma. Na be is rekesztem a témát, mert nem kívánok egy IQ 2-vel vitába bocsátkozni. No way.
2017. aug. 21. 18:58
 49/67 anonim ***** válasza:
0%

Ha ennyire profi vagy a melegek életvitelében, az nem lehet véletlen, de valamit nagyon benéztél, mivel sokkal több prostituált van, mint meleg, így a partnerszám kimagaslóan a herteroszexualitásban van.

500 szexpartner az álmaidban van esetleg, de a való életben kb az 5-öt éri el, ahogyan a heteroszexuálisoknál is az alkalmi kapcsolatok által..

2017. aug. 21. 19:09
 50/67 A kérdező kommentje:
2017. aug. 21. 19:26
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!