Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem nyal ki a párom hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem nyal ki a párom hogy kérdezzem tőle hogy ne legyen sértődés egyik oldalról sem?

Figyelt kérdés
26évesek vagyunk ,1 baba van, ugyanolyan szűk vagyok ,szülésnél bent volt, szexelünk, kézimunka van de nem nyal ami nekem fontos lenne szex elött ellazulás stb.fürdök napi 3x is ha arrol van szó!de szamomra zavaro o elvarja h cumizzak de o nem nyal!szülés trauma nincs és nem zavarja ennyit mondott :(
2017. aug. 4. 21:01
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Szoptatok én is, baba elött se nagyon csinálta
2017. aug. 5. 06:55
 12/12 anonim ***** válasza:

1-es!

Az nem igazi férfi, csak egy egoista, önző f..sz.

Kérdező, ha előtte se nagyon csinálta, akkor nem szeret nyalni.Te se tedd neki, csak akkor, ha viszonozza.

2017. aug. 5. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!