Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk / Férfiak! Szerintetek jogosan sértődik meg a párom, amiért nem elégítettem ki orálisan?
Ehhez a másik fél verzióját is hallani kéne.
Elhiszük hogy le tudod úgy írni hogy te egy angyal voltál.
Gyerekes viselkedés.
"Hú ma nem kapok csokit? Akkor most megsértődöm."
Túlságosan hozzászoktattad a jóhoz, elvárja hogy mindig fényesre nyald a seggét.
Több verzió is van. Az egyik hogy van olyan csaj, akinek a pasija csak a képe elé rakja hogy dolgozzon rajta, az pedig megteszi.
A másik amit én szeretek alkalmazni ha van kin, hogy felizgatom, hogy ő akarja megtenni, ne nekem kelljen kérnem.
Ő egyikben se volt jó, inkább csak gyerekeskedett kicsit.
Ő is hibás, amiért nem vett rá normálisan.
Te is, hiszen ha mást nem kiverhetted volna neki. Vagy rá fekszel és akkor kölcsönösen...
Szerintem túl önzetlen vagy és a barátod ezáltal kezd a fejedre nőni.
Próbálj húzni egy határt és igyekezz dominánsabb lenni a kapcsolatban.
Mert csak "szívni fogsz" a későbbiekben.
Most nehezebb napjaimat élem, ilyenkor én kényeztetem, mert ugye majdnem egy hétig nincs szex, ő pedig van, hogy megmasszíroz vagy simogat stb.
De nem nagyon akart megérteni, hogy kb 2-3 Hetente 1-2 alkalomra nemet mondok (Számomra jogos indokkal), utána Úgyis"kárpótolni" fogom.
De lehet úgymond elkapattam, mert, ha külföldre megy dolgozni 3-4 hétre, akkor nem tudom, hogyan tudnék a kedvében járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!