Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy kérdezzem meg ezt egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kérdezzem meg ezt egy férfitól?

Figyelt kérdés

Egy ideje ismerkedünk,ő szólított meg. De még ilyesmiről nem volt szó,hogy ki mit szeretne a másiktól. Hogy kérdezzem meg tőle óvatosan,hogy ne tűnjön nyomúlósnak?

Kb 2 hete ismerjük egymást. Vagy,hogy tereljem rá a beszélgetést majd?

2017. márc. 6. 13:12
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell túlzásba vinni. Egyszerűen csak kérd meg őt, meséljen arról, hogy mik a vágyai veled. Ha nagyon félsz ezt így kerek perec megkérdezni, kezdj el mesélni magadról.

23/F

2017. márc. 6. 13:15
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
2 hét ismeretség után még ne kérdezz ilyet tőle.Majd kialakul idővel.
2017. márc. 6. 13:15
 3/8 anonim ***** válasza:

Nos, én egyszer kaptam egy ilyen kérdést, hogy "Most akkor mit is akarsz tőlem?"

Par nap, és 3 éve együtt vagyunk azóta :).

2017. márc. 6. 13:30
 4/8 anonim ***** válasza:
Kérdezd csak meg hogy mit akar. Lehet már rég döngetni szeretne téged, csak nem mer tovább lépni:)
2017. márc. 6. 13:37
 5/8 anonim ***** válasza:
Olyan bénák a nők. Ezt nem kérdezni kell. Tudod te mit akarsz. Vidd a dolgot arra.
2017. márc. 6. 13:58
 6/8 anonim ***** válasza:
aki megkérdezi tőlem, hogy akarok-e tőle valamit, az tőlem akar valamit?
2017. márc. 6. 14:01
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha ő szólított meg, akkor nyilván érdekled, de lehet, hogy időt szeretne adni magának is meg neked is, hogy kiismerjétek egymást. Két hét még nem olyan nagy idő. Majd ha két hónap múlva sem tudod eldönteni, akkor jogos lesz a kérdés. Velem is volt már hasonló szitu, hogy megszólítottam egy lányt, elkezdtünk ismerkedni, találkozni, aztán pár hét múlva rájöttem, hogy egyáltalán nem olyan, mint amit elsőre gondoltam róla, úgyhogy hagytam is inkább, mert nem illettünk össze. Két hétig szinte mindenki tud érdekes és izgalmas lenni, a kérdés, hogy utána is az marad-e. Valószínűleg nem csak futó kalandot szeretne, örülj neki, ha komolyabbak a szándékai. Ha meg elhal a dolog, legalább megkíméltétek magatokat egy csalódástól. Kivéve, ha nem rajongtok a futó kalandokért.
2017. márc. 6. 14:09
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem 2 hét ismeretség az nem valami sok. Majd ki fog alakulni idővel. Én még nem kérdeznék ilyesmit.
2017. márc. 7. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!