Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, lányok. Tényleg szokott fájni a nagy méret?
Figyelt kérdés
Például egy hosszú,vastag farokkal(26/6) rossz érzés lehet? Kipróbálnátok ekkorával?
22/f
2017. aug. 3. 13:03
11/26 anonim válasza:
Jó, hogy nőket kérdezett. Erre idejön a sok pasika reklámozni a méretét..
Kit èdekel nektek mekkora van?
12/26 anonim válasza:
Nekem 20/5 a felső határ. Akit te írtál az már nagyon fájna
14/26 anonim válasza:
Kipróbálnám, mert érdekel, hogy milyen lehet, viszont "minden napos használatra" bőven elég egy 14-17/3-4
17/26 anonim válasza:
eh, tuti rohadtul fajna.
baratomnak kb 18/5 korul lehet, az is boven eleg. ha tovig nyomja igy is elkezdek kapalozni:D viszont ha kisebb lenne, nem orulnek. nekem ez az idealis, kell az, hogy fajdalmat is tudjon vele okozni:) 19/L
18/26 anonim válasza:
Igen, de az is fájdalmat tud okozni, ha túl durva a pasi. (még ha kicsi is neki, akkor is a durvaság fáj)
19/26 anonim válasza:
Az én volt pasimnak 21/5 volt. Nagyon élveztem!!! Nagyon jó érzés volt! Aztán szakítottunk, összejöttem egy szánalmasan kicsivel rendelkező hímmel (12/4) és semmit nem éreztem. A volt pasim nagy mérete "tönkretett". Már csak a kb. 16-tól nagyobbaké a jó.
20/26 anonim válasza:
Az összes kisfarkú mind úgy jár, ahogy az előttem szóló leírta.. Ilyen 12/3,5cm-es miniuborkákkal jobb ha nem is próbálkoztok a nőknél..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!