Hány éves korig szokott nőni a pénisz mérete?
Figyelt kérdés
2015. szept. 27. 17:09
2/11 anonim válasza:
Változó. Van akinek 14 évesen már a végleges mérete van de van olyan is akinek még 15-6 évesen is nő. De ekkor már nemhinném hogy sokat nőne.
Hány éves vagy kérdező?
3/11 anonim válasza:
Azt mondják a szakik, hogy 25 éves korig nőhet elvileg, de szerintem annál tovább is akár. Azt ne hidd el, hogy csak 18 éves korig nőhet, mert pl. nőknél a mell is jóval 18 év után is növekedhet még.
4/11 anonim válasza:
#1 Te hülye vagy? Már ne haragudj. Honnan veszed ezt a baromságot, hogy 15-16 éves gyerek testnél megáll a fejlődés? Olyankor még a testmagasság sem végleges, nemhogy a nemiszervek mérete. Te se vagy egy biológia zseni az már biztos..:)
5/11 anonim válasza:
Az első kettő hülyeséget állít. Nem kötekedni akarok, de ezt nem hagyhatom szó nélkül. 15-16 évesen még gyerekekről beszélhetünk nem felnőtt emberekről, ilyen korban még a test fejlődésben és növekedésben van hormonálisan is stb... Ebben a korban a legtöbb fiú hangja még mutál, tehát még egy átmeneti állapotban van. Még ha 18 évet írtatok volna, valamivel valósabb lenne,de az sem jelenti azt, hogy azután már nem fejlődik a szervezet. Elég nagy baj lenne, ha 15-16 éves kor után nem fejlődnél. Akkor meg is halnál kb.
6/11 anonim válasza:
Nem állít hülyeséget. én 14 éves korom óta nem növök és most 33 vagyok. Kérdező, szerintem a pénisz tovább nő, mint a testmagasság, úgyhogy szerintem olyan 16-17 évesen.
7/11 A kérdező kommentje:
Ezek szerint én a határon vagyok. 16-17 év körüli vagyok (hamarosan töltöm). Csak kíváncsi voltam hogy még nőhet e, lehet e nagyobbodás.
2015. szept. 27. 19:09
8/11 anonim válasza:
Igazán együttérzek azokkal, akik 25 évesen is azt gondolják hogy nőni fog még a p.öcsük :) 15-16 kb., ezt írtam, ez azt jelenti, hogy előfordulhat később is némi fejlődés, de kamaszkorban azért nagyjából kialakul a későbbi méret. Persze biztosan nehéz lehet ezt elfogadni egyeseknek. De ne aggodjatok, nem a méret számít!
9/11 anonim válasza:
Nekem nőtt még 25 éves korom után, igaz csak pár millimétert.
10/11 anonim válasza:
én 14-15 éves koromra befejeződött testi fejlődésem mindenhol. Ezért lett egy pokol az életem. Apám miatt megszivtam az életet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!