Alváskor titeket nem szokott zavarni, (ha alsó nélkül alszol) hogy a heréd oddaizzad a combodhoz?
Figyelt kérdés
Én régebben tudtam alsó nélkül aludni, de mostmár zavar, hogy a herém odaizzad (nem is inkább izzad, hanem hozzáér, értitek). Tippek tanácsok alváshoz, hogy ne legyen kényelmetlen?2014. jan. 28. 00:31
1/5 anonim válasza:
Márpedig nincs jobb a meztelen alvásnál (max akkor egy póló, ha a vállaid fáznának - régen ezt a célt szolgálta a hálóing).
Ezt a kis enyhe kellemetlenséget érdemes elviselni, mint bármit felvenni, ami elválasztja a combodtól. Épp elég, hogy egész nap kényszerzubbonyban van a berendezésünk... :)
2/5 anonim válasza:
én csak felizgulok tőle ha beizzad:$
3/5 anonim válasza:
boxerban alszom,meg ha olyat álmodok lehet némi baleset akár,meg mivel otthon élek még,nem örülnék ha családtagjaim véletlenül benyitnának,egy bizonyos kor után már más nézegessen:-)
4/5 anonim válasza:
Utsó: takarózz lepedővel, akkor nem gond ha benyitnak. Mert legalább éjjel nem kéne alsógatya! =
"A rendszeresen (évekig) szűk alsóban járó férfiaknál meddőségi problémák léphetnek fel, mivel a herezacskóknak optimális esetben a normál testhőmérsékletnél körülbelül 2 foknál kellene hűvösebbnek lennie ahhoz, hogy hatékonyan termelhessenek életképes spermiumokat."
5/5 anonim válasza:
3-as: én nézegetnélek! :D (én nem vagyok családtagod...:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!