Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, lányok. Tényleg szokott fájni a nagy méret?
Figyelt kérdés
Például egy hosszú,vastag farokkal(26/6) rossz érzés lehet? Kipróbálnátok ekkorával?
22/f
2017. aug. 3. 13:03
1/26 anonim válasza:
Én tudok olyat aki az ekkorát önfeledten élvezi... izomból...
2/26 anonim válasza:
Növelem,jó lenne elérni a 23/4,5 méretet de már a 19/4,3 sem kicsi nekik.
3/26 anonim válasza:
Igen tényleg tud fájni.
Pl nekem a 17\3,5 már fájdalmat okoz
Szóval max 16\3
26\6? Komolyan gondolod. Lókukucod van ? Igazi krátert csinálna egy akkora a nunimvól.
23 N
4/26 anonim válasza:
Jaj itt a haverom :) valamelyiknél férne még
5/26 anonim válasza:
nekem még a kisebb is fáj, ekkorától kb szétszakadnék lol
18/L
9/26 anonim válasza:
Igen tud fájni, ennek ellenére van aki tudja élvezni. Pl. az én barátnőm, elfogadta, hogy a nagy pénisz velejárója a fájdalom néha (nem, nem nyomom neki tövig, eszetlenül, izomból ha csak nem ő kéri) és ő azt vallja, hogy az élvezet kárpótolja az esetleges fájdalomért. És elég nagy méretem van. De ő valószínűleg a nők kevesebb százalékába tartozhat.
22/F
10/26 anonim válasza:
A vastagsága még oké de a hossza félbe hajtva is elég lenne!:)
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!