Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok a hibás? Úgy érzem a párom nem segít, hiába beszélem meg vele.
Sziasztok, a problémám az hogy a párommal csak heti 1x vagy 2 hetente szexelünk. Már nagyon vágyom rá, ezért hamar elmegyek (próbálkoztam már több mindennel, de nekem ez az egy hét már olyan hosszú hogy mindenhogyan kívánom, nem tudom nem kívánni) ilyenkor simogatom őt, és petting közben elmegyek, hogy utána legyen valami. De annyira le lomboz hogy csak hozzám se ér és várja hogy legyek újra akció közeli. Szó szerint csak háton fekszik és közben a fél arcát a párnába temeti, és csak vár. Iszonyat lelomboz hogy rám vár, és mondtam is neki ezt, de szerinte én nem vagyok rendben nézzek magamba (27 éves vagyok amúgy). Rosszul esik mert, mondtam neki hogy igen igaza van de ehhez ő is partner kell legyen, nem tudom egyedül megoldani.
Órált nem szereti, se adni se kapni, felül nem szeret lenni, szemembe nem néz közben takarja az arcát, csókolni ritkán szokott.
Önző és béna lennék? Valaki hasonló?
na ő egy tipikus "fadarab" csaj az ágyban.
Ha hosszútávon tervezel vele akkor őszínte részvétem, jobb nem igen lesz sőt ....
Reménytelen tényleg de bocs.
Akar szexet de tenni érte semmit.
De ahogy leírod kb mintha egy hallal szexelnél, kicsit vergődik aztán ennyi volt.
Rendben, de abban igaza van hogy gyorsan elelvezek, mondjuk ha ingerlem magam utána úgy marad, meg vissza is jön. De ebben én vagyok a hibás.
Persze ha utána így csinálom akkor előbb utóbb mondja hogy fáj neki és hagyjuk. Ilyenkor elviszem én kézzel, ha úgy van hangolódva. Régen szájjal, ha hagyta néha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!