Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Én vagyok a hibás?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok a hibás?

Figyelt kérdés

Lassan 3 eve hogy eggyut vagyunk es sose voltak hasonló problémáink. Senkinek sem kívánom ezt a bizonytalanságot es ezt a szörnyű érzést.

En évekig mindennel jobban szeretttem ot de sajnos az ossze költözésunk mindent keresztbe tett. Amióta ketten élünk azota nem közeledik. Nem erzem azt hogy szeretne es nem tudom elhinni hogy van közös jövőnk. Neki ezt hiába mondom el hiába mondom hogy mas 3 ev utan halál szerelmesek es éjjel nappal szerelmeskednenek hiaba mondom azt hogy hianyzik a romantika a sex az hogy ugy érjen hozzam ugy csókoljon meg mint régen es ne csak betegye es végezzünk par perc alatt. Mikor nem éltünk eggyut heti 3-4 szer akar 3 órákat voltunk eggyut es sajnos akkoris voltak nehez hetek. Nem volt jo átlagos volt vagy eppen nem tudtam elmenni vele. Nem tudom hol a hiba. Sajnos a kapcsolatunk abban a fázisban van hogy hetente kb 1 szer egy gyors sex van es neki ez eleg. Nem tudja mi az a romantika nincs meglepi nincs az hogy szeretlek es nincs semmi sem. Élünk egymas mellet mint egy 10 eves házaspár holott nő létemre szeretnek legalább heti 3 szor "szeretkezni" azzal az emberrel akivel par honapja az eletem képzeltem el. Kerlek adjatok par tanácsot miert van ez mire gondoljak mert en tanácstalan vagyok. A szakításon gondolkodom mert en 19 évesen elni szeretnek a jovoben gyereket es ha most ez nem megy mi lessz évek mulva? Ugy erzem hiaba hibátlan a szerelem ha ez nem mukodik. Ezt neki is többször is elmondtam de sajnos nem igazan változott semmi sem. Kerlek adjatok tanácsokat mert en teljesen elvagyok bizonytalanodva es kezd elfogyni a türelmem.

2017. ápr. 16. 01:20
 1/8 RRR ***** válasza:

Nem tudtok leülni és megbeszélni ezt a problémát?

Ő nem érzi,hogy baj lett?

2017. ápr. 16. 01:33
 2/8 anonim ***** válasza:

Ha elmondtad ezt neki és mégse tesz érte vagy ellen semmit az szerintem már maga egy döntés. Fiatal vagy és nem látok bele az egész kapcsolatba, de teljesen érthető és normális vágyaid és igényeid vannak. Megértem én a 3 évet szép idő. Véleményem szerint ez már kihült. Fiatal vagy még. Húzhatjátok még egy ideig de mennyivel lesz jobb mondjuk még évekig ebben a rossz kapcsolatban lenni?

27/F

2017. ápr. 16. 01:37
 3/8 anonim ***** válasza:

Örök közmondás hogy : Lakva ismerik meg egymást az emberek.

Most már tudod milyen és úgy kell neked is hozzá állni.

2017. ápr. 16. 05:49
 4/8 anonim ***** válasza:
Az már rég rossz és halott ügy ha nem tudjátok megbeszélni, ám az írásod alapján csak a másik félre panaszkodsz és egy kapcsolat kettőn áll. Te mindent megtettél a kapcsolatért vagy csak elvársz dolgokat? Néha lehet jól esne a párodnak ha te kezdenéd a dolgokat, lepd meg stb. Ha ez sem hozz változást akkor komolyan kellene fontolgatni a kapcsolat végét, mert egymással csesztek ki.
2017. ápr. 16. 07:42
 5/8 anonim ***** válasza:

Van egy párkapcsolati coach, fel tudsz iratkozni hírlevélre

Érdekes! 13 éve vagyunk együtt. Mindkét oldalról volt már magcsalás is

Van 3 gyerekünk, és mióta ezt olvassuk (külső, nem ismerős gondolatait) kimondottan jó irányban van a kapcsolatunk.

Egy próbát megér?!

40f

2017. ápr. 16. 10:38
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia.

V hogy hozd a tudomására hogy neked nem jó ez így, és reggeben ő sokkal más volt, nem érted hogy ő miért nem érzi ezt a nagy negatív változást.

Neked a régi barátod kell, légy határozott vele és ne engedj belőle, neked ez rossz ő változott meg, neked kell a múlt. :)

Amúgy nem lehet hogy kettőtök miatt sokat dolgozik??

És meg annyit hogy 1000...olyan taktika van amivel egy gyönyörű lány föl tudja korbácsolni egy férfi vágyait, akar meg visszahódítani is a saját agyukba ha megcsalasrol volna szó.....szerintem, szed össze magad és hodizsd meg újra, egyszer sikerült, másodszor is menni fog. :)

De ez remelem hogy nem az. :(

2017. ápr. 17. 06:59
 7/8 anonim ***** válasza:
Azt kérdezed, te vagy-e a hibás? Abban mindenképpen, hogy már 16 évesen ilyen komoly kapcsolatba kerültél egy fiúval. Hogy gondolhattad, hogy egy 17-18 éves srác életre akar választani magának párt? A fiú azért ilyen, mert már nagyon ki szeretne törni ebből a kapcsolatból, és neked is az lenne a legjobb, ha befejeznétek, és élnéd azt az életet, amit 16 évesen egy fiú miatt elmulasztottál: járhatnál a barátnőiddel kirándulni, túrákra, színházba, olvassál, műveld magad, és majd találsz, ha idősebb leszel, egy idősebb fiút-férfit, akivel leélheted az életedet. Azt hiszem, ez a fiú a kezdetekben sem szeretett igazán, csak kellett neki valaki, akit megdughat.Már bocsánat.
2017. ápr. 17. 08:03
 8/8 anonim ***** válasza:

"Élünk egymas mellet mint egy 10 eves házaspár"

El kéne már felejteni ezt a berögzült hiedelmet, hogy csak évek kérdése, és egy házasság tönkremegy, vagy elhidegülnek a felek egymástól. Egy kapcsolatot ápolni kell! Napi szinten dolgozni rajta, mert csak akkor virágzik, csak akkor éli túl a hétköznapok apró harcait.

Mondom mindezt 58 évesen, sok-sok év boldog házasság után.

2017. ápr. 27. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!