Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Én vagyok a "hibás"?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok a "hibás"?

Figyelt kérdés
A barátomnak múlt héten én voltam az első lány az életében. Viszont nekem már előtte volt egy kapcsolatom, így megtisztelve éreztem magam, hogy én lehetek számára az első. Teljes mértékben felkészültem fejben, hogy a lehető legjobb legyen neki. Viszont mikor eljött az idő arra számítottam, hogy hamar gyorsan letudjuk az egészet, merthát űgy tudtam az első alig 5 perc.. Viszont 1 óra elteltével sem akart elmenni.. Komolyan a végére szerintem mindkettönknek elment a kedve a dologtól, mert hiába próbáltam kézzel, szájjal, bármivel, egyszerűen nem.. Esetleg ha valaki tudna tanácsot adni, hogy legközelebb, mit csináljak, hogy siker élmény legyen azt megköszönném..
2016. nov. 30. 21:16
 1/5 A kérdező kommentje:
Vagy, hogy mi lehrtett a próbléma?* ez lemaradt
2016. nov. 30. 21:17
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem gondolnám, hogy hibás vagy, hiszen minden tőled telhetőt megtettél. Inkább a srác izgulhatott, bestresszelt, ezért nem tudott elmenni. Nem ő az első és nem is az utolsó. Legközelebb talán ne készuljetek rá ennyit, a spontaneitàs néha csodákra képes.
2016. nov. 30. 21:24
 3/5 RRR ***** válasza:
100%

nem

ahogy előttem is írják

neki is szoknia kell a szitut

esetleg közös maszti,a vége felé egymásnak befejezni

és türelem sikerülni fog

2016. nov. 30. 21:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem hinném. Legközelebb jó lesz! :)
2016. nov. 30. 21:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Bestresszelt, hogy nem teljesít olyan jól. Mint ahogy előző partnered. Biztasd, hogy neked jó volt...
2016. nov. 30. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!