Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig a pasi a hibás?
bocsi a figyelemhajhász cimért, de a kérdés tényleg erről szól!
28 éves vagyok, a csajozás mindig nagyon nagyon vontatottan ment mert nem vagyok vonzó tipusu ember, én egy lassú mozgású introvertált ember vagyok, kis koromban nem is nagyon szerettek, szüleim csak elvárásaikkal zsaroltak, stb ISMERITEK a helyzetet.
Tinderről összeszedtem nagy nehezen egy 31 éves csajt, a korosztályának kinálatának felső 50%-ba esett, meg voltak csináltatva a mellei is, vékony volt, stb. Szal annyira nem jártam rosszul.
Megdugtam gumi nélkül, pedig én elég parás vagyok, de már sajnos öregszem és hajt a tatár az élet és nem ér rá az ember gumival xarakodni, mert elillan a lehetőség.
A csajtól meg azért utána jöttek a mellék zöngék, hogy tudván, hogy én milyen nökkel voltam korábban, lehet el kéne mennie kivizsgáltatnia magát utánam. Még jo hogy elmondtam neki vagy 10x hogy mennyire paragép vagyok és 90%-ban védekeztem életem során.
Na másnap ugye jöttek a kiütések a farkamon, 3 napig kellett kenjem betadine-nel az összes élőflórát kiirtva.
De nem modntam ezt el a csajnak, mert jo fej akartam lenni. Utána meg már a csaj rázott le, mondta, hogy többé nem akar tőlem semmit. Na akkor aztán elöadtam neki, hogy még johogy én itt a nagy tapintatlannak leírt viselkedésemmel még a farkam lerohadásáról sem szolok egy szót sem hogy ne sértsem meg.
Szóval elöadtam neki, hogy mi történt.
Minimális bocsánatkérés jött a részéről. Mert mi az hogy egy nőnek megbánást kell tanusitani? Ilyenkor hol a nagy empátia?
Nem azt mondom, hogy csak pont ez az 1 nő volt ilyen, mert kb minden nő igy viselkedik, ha van egy hasonló helyzet. Ilyenek eredendően. Persze van szórás de a JELLEG nem nagyon eltérő.
régen még tényleg elpöchörésztem gumi keresgéléssel, rendesen alapos voltam és parás.
de mostmár csak olyan vagyok, mitn a legtöbb ember alapból
HA TE AZT TUDNÁD
sok csaj má imádkozott, hogy dugjam már be neki a farkam és mint valami evoluciosan bevésödött arckifejezéssel társitva (ugyanaz volt mindegyiknél)
de én mondtam h NEM NEM
felelösségvállalás?
akkor modnják már meg nekem, hogy miért van az hogy a nők ugy kezelik a pasit, hogy alapból a pasi a felelös mindenért.
tehát alapból elfogultsággal vannak kezelve a szituáciok.
"sok csaj má imádkozott, hogy dugjam már be neki a farkam és mint valami evoluciosan bevésödött arckifejezéssel társitva"
Akkor ezek szerint mégsem megy annyira rosszul a csajozás, én ilyennel még nem találkoztam.
A kérdésre válaszolva, igen ha nem húzhol gumit az a te hibád. 30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!