Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a férfi a hibás, ha egy titkolt párkapcsolatban lévő nő kikezd vele?
Náh, csak idióta volt a csávó. Ez esetben nem igazán tudsz mit tenni. Ha a nő el akar előled titkolni valamit, azt el is fogja. A csávó meg csak nem tudott hogy megküzdeni ezzel az árulással.
Én per pill nem járok semmilyen bulihelyre és nem is tervezek. A wigwam-be jártam régen, rock estékre. Imádtam felszedni a jó arc rockerlányokat. 22-28 évesek többségében. (volt egy 32 éves kedves is már)
Viszont legutóbb (még az építkezés előtt) volt egy pár este amikor holt biztonra állítom hogy 18+ ba fiatalok (18-) jártak. (egy-kettő csoda ha 14, de állítja hogy 22) (én meg 24)
De ha megfekteted.. te mész böribe. Ezt még megoldhatod személyivel, ami érdekes.. de 'jó va. Viszont a hátterét nem tudod lenyomozni. Az élet ilyen.
Belülről nézve mindig a 3. a hibás. Akár nőről, akár férfiról legyen szó.
(Valójában persze, hogy nem így van, de az átvert/megcsalt személy szemszögéből nézve igen.)
Nőként kerültem már én is ilyen helyzetbe.
A csávó egyedülállónak adta ki magát. Lefeküdtünk. Majd elszólta, hogy van nője. Nekem nem állt érdekemben köpni, gondoltam, hagyom az egészet, nem beszélünk többet.
Igen ám, de a srác írkált továbbra is facen. Letiltottam. Új névről írt. Tiltottam. Megtalált más oldalakon. Kb 2 ÉVIG(!!!!) Akkor megelégeltem, beszélgetés print screen, és át a csajának.
Eredmény: ez egy gagyi PS munka, amit én szerkesztettem azért, mert elmebeteg vagyok, aki beképzeli a dolgokat, és így akarom megszerezni a paliját, állítsam le magam, mert baj lesz.
Utána a csávó is rám írt valamelyik fiókjáról, amit épp nem tiltottam le, megfenyegetett, hogy kinyír, ha nem szállok le róla meg a csajáról, és mit hazudozok, nem is találkoztunk sose... mikor ott virítottak fölötte a régebbi üzenetei, amiben részletezte, milyen jó volt és csináljuk újra xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!