Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem tudomki a hibás? Túl...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudomki a hibás? Túl kanos de én nem.

Figyelt kérdés

Sokat veszekedek a barátommal de mindig próbáljuk helyre hozni a dolgokat..

Szeretem és kívánom is a barátom, de nekem elég napi egy alkalom vagy kétnaponta de van hogy tobb napig is bírom.

De ő.. állandóan kanos állandóan szexelni akar vagy hogy szopjam le vagy stb stb.. kb kétóránként igényli..rengetegszer fel áll neki csak ugy, azután is miután szexelunk

Erre nem tudok megoldást találni csak hogy keres egy ugyan ilyen "nimfo" csajt..

Sokszor megy ez miatt a veszekedés mer én nem is kívánom..de nem igaz.

20 éves a barátom én meg 23

szerinte én vagyok a gáz, nekem meg mar ő kezd kicsit elviselhetetlen lenni...mer pl szexelünk eltelik pár óra, pl olvasok, erre oda rakja nekem az arcomba hogy kanos..hogy szopjam le meg ilyenek..

Mielőtt írnátok hogy erre kellek neki csak, nem csak ebből all egy nap, sokszor csinálunk programokat, rendes amúgy nagyon.. csak ez..

Pasik csajok véleménye, hogy ki milyen sűrűn igényli ! kor is érdekel..

2017. júl. 14. 23:14
 1/7 anonim ***** válasza:
Én max naponta, legritkább 3-4 naponta indulok be nagyon, de főleg naponta-kétnaponta este. Olyan, hogy naponta több, olyan nincs, nem is érnék rá. Olyan meg előfordul néha, hogy napközben feláll, de ráparancsolok, és estig tartogatom. 21F
2017. júl. 14. 23:25
 2/7 A kérdező kommentje:
értem, köszi
2017. júl. 14. 23:38
 3/7 anonim ***** válasza:
Van,hogy egy nap én is többször igénylem.Elég sok ilyen van,de jelenleg nincs pasim. 19L
2017. júl. 14. 23:44
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem vagytok hibásak amúgy, csak ezek szerint nem vagytok túlságosan egymáshoz valóak :(
2017. júl. 14. 23:45
 5/7 anonim ***** válasza:
Én van hogy 1 nap 6x verem ki....
2017. júl. 15. 07:41
 6/7 anonim ***** válasza:

Én naponta 1-2x szoktam. Volt többször is, de rájöttem, hogy az túl sok már.

Mindenki más. Nekem pl egy kiverés után átlag 3-4 óra kell, hogy újra legyen éles töltet, de ha szokásosnál hosszabb ideig nem csináltam (pl nem értem rá, nyaralás stb), akkor már fél óra múlva megint ugyanolyan kanos leszek.

Más téren összeilletek?

2017. júl. 22. 12:44
 7/7 A kérdező kommentje:

Koszi a válaszokat

Igen más téren szerintem ossze illunk, el tudunk beszélgetni, szoktunk közös programokat csinálni..tegnap is kirándultunk egyet az erdőbe el voltunk.

Persze ő ott is szexelni akart de mivel fényes nappal volt nem mertem bele menni:/

2017. júl. 22. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!