Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Most en vagyok a hibas?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most en vagyok a hibas?

Figyelt kérdés

Először is bocsi ha helyesírással csak telefonrol vagyok,

Én alapjáraton,egy teljesen más nő vagyok,mint a többi,ez a jó kislány féle,és nem tudnak megcsalni senkit sem,bokokat szeretek kapni,nem tagadom,volt reggeben egy kiirasom,amit eleg felre ertheto volt ugy latszik,ha barátom meg is sértődött,pedig ismerhetne .Elmondunk,mindent egymasnak,volt hogy én vonhattnám kérdőre,ő mellettem csajozott,es rosszul esett,sőt nagyon,es alltalaba öhisztizik pedig en vagyok a lany,a semmin.Ez miatt megsértödni,rosszul esik alapbol ha ilyet feltetelez rolam,es akkor voltunk szuneten amikir csajozott,meg akkor is amikor is beszelget lanyokkal,mert szeret veluk beszelgetni,akkor en lehetnek ideges.Most csak az egoja veget szeret,ha igy nem is ismer?en csak ot szeretsm,de o meg is beszelget masokkal es ram ideges,ha igy csinal?mert ha en beszelgetwk valakivel az mar rossz amugy sem szoktam

2016. jan. 21. 19:24
 1/1 anonim ***** válasza:
Ez azért van így mert a barátod birtokolni akar téged. Úgy gondolja te az övé vagy ezért rád se nézzen senki, viszont fordítva már nem ez a helyzet. Tudatosítani kell benne hogy ez nem így működik. Alapesetben nincs abban semmi ha ellenkező neműekkel beszélgettek. Ahogy szabad neki úgy szabad neked is a szimpla baráti beszélgetésekkel nincs baj és csak ezért ne add fel a kapcsolataidat mert a végén majd rádöbbensz hogy rajta kívül senkid sincs és ha ennek is vége lesz egyszer egyedül maradsz az nem jó. Ha meg viszont ez az egész már nem beszélgetés hanem flörtölés akkor ott meg gondok vannak és el kéne vele beszélgetned.
2016. jan. 22. 01:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!