Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most en vagyok a hibas?
Először is bocsi ha helyesírással csak telefonrol vagyok,
Én alapjáraton,egy teljesen más nő vagyok,mint a többi,ez a jó kislány féle,és nem tudnak megcsalni senkit sem,bokokat szeretek kapni,nem tagadom,volt reggeben egy kiirasom,amit eleg felre ertheto volt ugy latszik,ha barátom meg is sértődött,pedig ismerhetne .Elmondunk,mindent egymasnak,volt hogy én vonhattnám kérdőre,ő mellettem csajozott,es rosszul esett,sőt nagyon,es alltalaba öhisztizik pedig en vagyok a lany,a semmin.Ez miatt megsértödni,rosszul esik alapbol ha ilyet feltetelez rolam,es akkor voltunk szuneten amikir csajozott,meg akkor is amikor is beszelget lanyokkal,mert szeret veluk beszelgetni,akkor en lehetnek ideges.Most csak az egoja veget szeret,ha igy nem is ismer?en csak ot szeretsm,de o meg is beszelget masokkal es ram ideges,ha igy csinal?mert ha en beszelgetwk valakivel az mar rossz amugy sem szoktam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!