Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg én vagyok a hibás?
Figyelt kérdés
A barátom be akarta nyálazni a fülem, amikor tudja, hogy utálom, én meg reflexből felugrottam a helyemről, ő meg elharapta így a nyelvét. Most ki van akadva rám, jó én is kilennék, mert a nyelve az tényleg nagyon tud fájni az embernek, első felindulásomban el is felejtettem bocsánatot kérni tőle.
De ha most megölelném, akkor csak ellökne. Borzasztó indulatos tud lenni, ha stresszes, és most így is nagyon az. Vizsgák meg hasonlók nyomasztják.
2015. jan. 11. 23:37
3/5 anonim válasza:
Miért lennél hibás?
Ha nem tud vigyázni a nyelvére mehet a kukába. :D
4/5 anonim válasza:
Elharapta? Hogyan fog akkor téged kinyalni?
5/5 anonim válasza:
én ezért megennélek az tuti, ha már nem fájna a nyelvem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!