Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig bírja egy huszon-harminc éves nő kapcsolatban szex nélkül?
Bármeddig kibírom, ha nem kívánom a barátomat. Jelenleg nálunk is az a helyzet mint nálatok. Engem nem különösebben zavarna ha megcsalna a barátom, nem is szeretem már szerintem. Már csak megszokásból vagyok vele, de ideje szakítanom.
Lehet a barátnőddel is hasonló a helyzet.
22/L
Nálunk egy évig volt kb szex nélkül a kapcsolat, illetve ilyen havi egy maszatolás...
Neki gondjai voltak, rám volt mérges miatta, rendkívül sértő volt, és folyamatosan női létemre sértő megjegyzéseket tett, pedig egyébként nem vagyok igénytelen. Onnantól soha nem voltam képes felizgulni rá. A végén azt hittem velem van gond, mert ugye hónapokig kb semmi nem volt, és nem is érdekelt. Egy év után erőt vettem magamon, szakítottam vele.
Rá egy hétre találkoztam egy sráccal, aki annyira nem is tetszett, de mondta, hogy elképesztően vadítónak tart, újra éreztem, hogy valaki kíván ENGEM és kb az egész éjszakát végig szexeltem vele, nemtom hányszor élveztem el, annyira felemelő érzés volt, hogy valaki ennyire meg akar dugni végre. Rájöttem, hogy nálam az érzelmi rész gyorsan meg tudja ölni a vágyakat, de még egyszer ennyi ideig nem hagynám fajulni. Ez utólag nézve szörnyű döntés volt.
26N
Nekem nagy igényem lenne a szexre, csak sajnos női gondok miatt nem jött össze...
Azért az durva, hogy csak akkor tudnál leélni vele az életed, ha minden nap lenne szex. Fontos a testi közelség is, meg ha többre vágysz, ezt mondd el neki, de azért az nem igazán jó párkapcsolat, ami csak a szexre épül. Tudd meg az okát, hogy miért zárkózik el. És ha képes lennél megcsalni, akkor nem szereted őt.
Nem fél attól, hogy esetleg megcsalom, ha elhanyagol?
Te kérdezted ezt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!