Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » És most mi legyen szerintetek?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

És most mi legyen szerintetek? Döntésképtelen vagyok.

Figyelt kérdés

A baratommal tervezgetjuk az elso alkalmat.

Egyikunk se szuz mar

Csak szt elfelejtette mondani hogy o soha nem hasznalt eddig ovszert ed nem is fog mert nem szeretne.

Na és én meg ragaszkodok az ovszerhez mert a fogamzasgatlot 101% hogy elfelejtem bevenni. Nem bizok magamba. De benne igen. Szoval o nem akar ovszert aztakarja hogy tabletta en nemakarok tablettat ovszert akarok. Mi legyen?

2017. júl. 25. 14:14
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Akkor épp ideje elkezdni felnőtt fejjel gondolkodni. Nem árthat, a kor nem kifogás, az érzelmi intelligencia az más...
2017. júl. 25. 17:52
 22/27 anonim ***** válasza:

Gumi nélkül nem!

Magadat tedd az első helyre. Az én jelenlegi párom is, 5-6 csajt össze-vissza d.gott gumi nélkül, én mondtam, közöltem, hogy vagy gumival, vagy sehogy. Nyilván belement. Hormont szedni meg majd elkezdek, ha én akarok. Jah és mi majd megyünk sdt-re, amint komolyabb lesz vahy elhagynám (én!) a gumit. Ha ez nem tetszik neki, keressen egy másik lyukat (már bocsánat a kifejezésért.....) 21n

2017. júl. 25. 19:11
 23/27 anonim ***** válasza:

Szerintem hosszú távú kapcsolatban jobb a tabletta. Ha csak az a baj hogy elfelejtenéd bevenni, írj egy emlékeztetőt a telefonodba.

Gumit használtunk mi is de az az elszigetelt érzés borzasztó volt. Gumiért kapkodni a pillanat hevében meg aztán hab a tortán. Majd a végén összebújás helyett ellenőrizni hogy túlélte e a kalandot, ha már levette akkor alaposan meg kell mosni, nehogy olyan maradjon, ha esetleg lenne második menet. Hangulatromboló sztem.

2017. júl. 25. 20:22
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

Dobd ki a g*cibe...

Mi az h nem használ óvszert?majd ha 3 éve együtt vagytok lehet róla szó...undorító egy nőt mindenféle hormonkészítmények szedésére kötelezni....enyit foglalkozik az egészségeddel...de neki minél jobb legyen.

Dobd ki a g*cibe!

2017. júl. 25. 21:21
 25/27 anonim ***** válasza:
És te mennyi vagy krédező ? (őszintén) :)
2017. júl. 27. 21:59
 26/27 anonim ***** válasza:
dobd ki afäszba :D
2017. júl. 28. 00:48
 27/27 A kérdező kommentje:
A kérdezo nem szeretne valaszolni de fiatalabb 19 nel:)
2017. júl. 28. 01:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!