Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
És most mi legyen szerintetek? Döntésképtelen vagyok.
A baratommal tervezgetjuk az elso alkalmat.
Egyikunk se szuz mar
Csak szt elfelejtette mondani hogy o soha nem hasznalt eddig ovszert ed nem is fog mert nem szeretne.
Na és én meg ragaszkodok az ovszerhez mert a fogamzasgatlot 101% hogy elfelejtem bevenni. Nem bizok magamba. De benne igen. Szoval o nem akar ovszert aztakarja hogy tabletta en nemakarok tablettat ovszert akarok. Mi legyen?
Gumi nélkül nem!
Magadat tedd az első helyre. Az én jelenlegi párom is, 5-6 csajt össze-vissza d.gott gumi nélkül, én mondtam, közöltem, hogy vagy gumival, vagy sehogy. Nyilván belement. Hormont szedni meg majd elkezdek, ha én akarok. Jah és mi majd megyünk sdt-re, amint komolyabb lesz vahy elhagynám (én!) a gumit. Ha ez nem tetszik neki, keressen egy másik lyukat (már bocsánat a kifejezésért.....) 21n
Szerintem hosszú távú kapcsolatban jobb a tabletta. Ha csak az a baj hogy elfelejtenéd bevenni, írj egy emlékeztetőt a telefonodba.
Gumit használtunk mi is de az az elszigetelt érzés borzasztó volt. Gumiért kapkodni a pillanat hevében meg aztán hab a tortán. Majd a végén összebújás helyett ellenőrizni hogy túlélte e a kalandot, ha már levette akkor alaposan meg kell mosni, nehogy olyan maradjon, ha esetleg lenne második menet. Hangulatromboló sztem.
Dobd ki a g*cibe...
Mi az h nem használ óvszert?majd ha 3 éve együtt vagytok lehet róla szó...undorító egy nőt mindenféle hormonkészítmények szedésére kötelezni....enyit foglalkozik az egészségeddel...de neki minél jobb legyen.
Dobd ki a g*cibe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!