Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiú élvezése után lehet még...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiú élvezése után lehet még tovább csinálni óvszerben, hogy a lánynak is jó legyen? Ti hogy szoktátok?

Figyelt kérdés
2017. júl. 25. 12:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Ugyanabban a pózban folytatólagosan lehet, persze csak egy bizonyos ideig. Legalábbis nálam ez az eset áll fenn. 23F
2017. júl. 25. 12:37
 2/6 anonim ***** válasza:
6%

Nálam mindig a lánynak jó először. Addig csinálom, amíg már nem tud többször elélvezni. A végén pedig pár másofperces eltéréssel egyszerre fejezzük be az utolsót, ami nekem az első, de bőven elég.

Óvszert meg sosem használtam még, mivel így csak önszopatás lenne, hogy akármeddig bírom.

2017. júl. 25. 12:38
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem megszűnik teljesen a merevedésem,utána már nem megy.
2017. júl. 25. 12:41
 4/6 anonim ***** válasza:
93%
Ugyanabban az óvszerben ne csináld tovább, mert le fog csúszni. Ha még kemény a farkad, akkor egy másik gumit húzz, úgy lehet.
2017. júl. 25. 12:46
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet mert ki folyik a sperma és teherbe ejted

Nekem nincs hüvelyi orgazmusom szóval aktussal nem lesz jó. Kézzel vagy szájjal már igen

2017. júl. 25. 13:02
 6/6 anonim ***** válasza:

hát ha óvszer van rajtad és elsülés után azt telitöltöd, majd összemegy a farkad, akkor nem tudod csinálni, kell egy új darab. Ez van

Viszont ha a csajba élvezel, pihentek egy kicsit, utána még vissza tudod dugni ha már megint felállt. Bár elég gyakori, hogy a mozgással kijön az előző sperma és összekoszolja az ágyat. (nálunk ki szokott)

Ha nem áll fel, akkor meg semmit nem tudsz csinálni.

2017. júl. 25. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!